Sorry for the silence

12 hurtige om mig

Hej søde læsere. Jeg mente, at det var på tide, at jeg lavede et indlæg, som omhandlede lidt mere mig, og jeg har derfor besluttet at lave 12 hurtige måske underlige ting, som måske kun jeg gør, men nu får vi at se. Det kan jo være, at jeg ikke er den eneste, som gør nogle lidt underlige ting – måske du kan genkende dig i et par af dem?

10409048_10204069623125413_5547168851764206943_n

 1. … Jeg kan virkelig (som i virkelig) ikke lide spagetti med kødsovs – det har jeg aldrig kunne, heller ikke som barn
 2. … Jeg har det bedst, hvis volumen på tv’et står på et lige tal – som 8, 12, 20, 22 (you get it)
 3. … Jeg lapper virkelig mange reality-programmer i mig, men særligt elsker jeg Familien fra Bryggen – det kan bare redde min torsdag
 4. Jeg elsker at danse rundt, og når jeg gør rent er det altid til høj musik – ofte bliver der nok danset mere end gjort rent. Der bliver ikke altid danset lige pænt, til trods for jeg har gået til dans i mange år (grim dans er nogle gange bare sjovere)
 5. … Jeg har for første gang nogensinde meldt mig ind i fitness og sat mine fødder i et fitnesscenter, og jeg kan faktisk li’ det (-:
 6. … Jeg har virkelig virkelig lidt af højdeskræk, men er sluppet (mere eller mindre) af med det. Det skyldes nok, at jeg efter et 5 km. faldskærmsudspring og et bungy-jump lidt fik set min frygt i øjnene (billedet er inden mit faldskærmsudspring)
 7. … Jeg elsker Disney – ja, jeg er 21 år, men man bliver virkelig ALDRIG for gammel til Disney, og jeg kan virkelig mange af sætningerne derfra eller sangene (åh, Disney sange er bare gode ik’?)
 8. … Jeg er enormt god til at huske navne – jeg ved ikke hvorfor, de sætter sig bare fast.
 9. … Jeg går og taler i søvne, og jeg er typen, som man rent faktisk kan tale med i søvne – jep det har bragt en del sjov igennem årene
 10. … Jeg kan enormt godt lide at have styr på min dag, og jeg er derfor heller ikke den bedste (desværre) til spontanitet – jeg er blevet bedre med årene, men jeg er desværre lidt en kontrolfreak, som gerne vil vide og planlægge, hvad min dag bringer
 11. … Jeg har to ar lige henover næsen, da jeg var 1,5 år trængte jeg en hund op i en krog, som bed fra sig, hvilket har resulteret i to små ar på hver side af min næse
 12. … Jeg er kæmpe sneakersfan, og jeg kan ikke få for mange!

Nå, det var de 12 – har I nogle sære ting, som I gør eller er der nogle af punkterne, hvor I minder om mig på – lad mig høre ?
I må have en fantastisk dag ♥

2 kommentarer

 • Astrid

  Åh jeg savner dig, når jeg læser det her indlæg ❤️
  Selvom vi faktisk er meget forskellige er der flere af punkterne hvor vi minder om hinanden – jeg bliver mere og mere Sara agtigt med hensyn til planlægning – måske mere af nødvendighed, men jeg må nok indse at det faktisk er rart og mere effektivt at have planlagt sin dag
  Anyways, ville bare lige sige sige at jeg selvfølgelig følger med Savner dig!

  Mange knus
  Astrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesara

   Hej mus, jeg savner virkelig også dig :sob:
   Ja, men selvom vi er forskellige på mange af punkterne, så er vi virkelig også bare såååå godt et veninde-match!
   Jeg har opdaget, at du er begyndt at blive lidt Sara-agtig med hensyn til planlægning, og det giver bare virkelig et bedre overblik og mere overskud i hverdagene, føler jeg !
   Jeg er glad for du følger med, og jeg håber altså snart, at vi ses :kissing_heart:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorry for the silence