DIY: bogmærke

8 DIYS på under 20 minutter

untitled-designSå fantastisk at solen er kommet frem de sidste par dage, jeg synes, at jeg får en helt anden energi så snart man kan fornemme solen og foråret. Ny energi betyder ofte nye projekter (i hvert fald i min verden), og der er også et par af dem på trapperne, som jeg glæder mig til at vise jer! Men jeg har kigget mine indlæg igennem og fundet 8 DIY’s, som er vidt forskellige, men alle har det til fælles, at de tager under 20 minutter at lave – og derfor er et perfekt søndags eller hverdagsprojekt.

De 3 øverste tager alle sammen max 10 minutter at lave. Halskæden lavede jeg oprindelige som venindegave, hvilket faldt i god jord. Den er super enkel og nem at lave. Jeg har siden hen også lavet en til mig selv, da jeg simpelthen synes den var så fin i dens enkle design. Magneterne var et forsøg jeg prøvede at lave, fordi jeg simpelthen synes man burde kunne lave det selv, og det kan man. Alt det kræver er bare lige et par billeder, som man er villig til at klippe i, og voilá så har man de fineste magneter. Gaveæsken er et forsøg på at lave sin egen lidt mere personlige gaveæske f.eks. hvis man skal give et smykke til en af de kommende konfirmationer. Igen super simpelt, og det tager ingen tid og kræver heller ikke alverdens, guiden er lige her.
De to billeder i midten er nok de sværeste af de i alt 8 DIYS. Vasen er en som jeg har lavet ud af et opbevaringsglas købt i Søstrene Grene. Jeg spraymalede den og nogle vinflasker (til lysestager). Den her er ‘svær’, da det ikke må blæse alt for meget og ellers skal man have mulighed for at stå i en garage eller lignende – men det er også kun vinden der er svær. Ellers er det et super nemt og sjovt projekt. Det ‘marmor’-malede porcelæn kan være svært, da det ikke altid lige bliver som man vil, men så skal man bare skynde sig at fjerne det og så kan man prøve på ny. Jeg er i hvertfald meget tilfreds med det resultat, som jeg fik til et morgenmads porcelænsæt.
T-shirten er en, som jeg næsten lige har lavet, I kan se den bedre her. Det er en nem DIY – alt det kræves er et strygemærke, en t-shirt og et strygejern og voilá så har man sin helt egen t-shirt. Jeg elsker det! Filtbordskånerne er efterhånden et gammelt projekt, men jeg bruger dem næsten dagligt på mit stuebord. De er super simple, koster lige omkring 30 kroner at lave, og så igen tager det ingen tid. Sidst men ikke mindst, så har jeg fornyligt lavet dette bogmærke af en smule garn – den tager virkelig max 2 minutter, så den kan I roligt kaste jer ud i.

Jeg håber, at I er blevet inspireret og ellers får nydt den skønne sol, som titter frem i dag. Husk I altid kan finde mine diverse DIY’s ved at vælge kategori og ‘DIY’ eller trykke lige her.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: bogmærke