Super nemme lækre muffins

Ankommet til Thailand

thumb_DSC_6867_1024

Vi (Mette og jeg) er ankommet til Thailand efter en del rejsetid. Vi var uheldige og blev 45 minutter forsinket fra Kastrup, så mit ‘jeg-vil-gerne-være-i-god-tid’-gen blev sat lidt på prøve, for det betød vi havde omtrent en time fra vi landede i Moskva til, at vi skulle boarde. Alt forløb dog ganske fint, og vi nåede lige et smut forbi Burger King i Moskva og fik ladet batterierne op for 599 af deres (cirka 60 kroner). Flyveturen til Thailand var lidt hård, hverken Mette eller jeg kunne finde ro nok til at sove-sove, så det blev kun til lidt sovetid, men det gik. Til gengæld var der film ombord, og jeg fik set Spotlight (virkelig god!!) og ‘How to be Single’ – den var ikke ligeså god, som jeg havde håbet på, men den spiste da to timer af ventetiden.

Vi landede alt alt for tidligt ift. check-in på hotellet. Vi ankom til hotellet omkring kl.10.00, og kunne først tjekke ind kl.14.00, men det var intet problem vi fik lov til at tjekke ind, vi skulle blot lige vente 10-20 minutters tid, så var værelset rengjort, og vi blev til og med opgraderet til et bedre værelse uden yderligere omkostninger (!!)- sådan noget har jeg aldrig prøvet før. Thailand har bare en helt anden service, de er så venlige og smilende, og vi blev mødt med drinks i lobbyen, og man må jo endelig ikke selv bære ens ting hen til værelset. Det er altså lidt mærkeligt, at der er en som slæber på min bagage, men det er måske bare det der danskegen, som er selvstændigt, og man klarer tingene selv, som slår lidt igennem. Nå, men resten af dagen er gået ved den ene af poolene (der er 4!!), og så har vi sovet af et par omgange. Til aftensmad magtede vi ikke helt det store, så vi bestilte mad fra hotellet og fik det bragt op på vores værelse, da det ankom – ‘amen hold nu op, hvor duftede det bare fantastisk, og det smagte ligeså! Vi havde bestilt noget, som de havde skrevet til at være medium spicy og hot spicy, men det var heldigvis til at spise og smagte virkelig lækkert. Der var selvfølgelig også bestilt drinks – det er jo ferie ik’? Og lad mig bare sige det sådan, de sparer ikke på alkoholen. Vi sad og spiste ude på vores altan, det er lige, hvad man har brug for ovenpå en lang flyvetur. Nu er vi hoppet ind på hotelværelset igen, da regnen endelig kom – det har været sådan rigtig trykkende varmt i dag, men sådan er det jo, når man rejser herned i regntiden. Jeg tror virkelig ikke, at der går længe før vi falder i søvn, vi er nået det stadie, at vi er blevet overtrætte, så det er god underholdning. Nå, men det var lige den ‘lille’ statusopdatering fra Thailand – alt i alt her er dejligt !

thumb_DSC_6874_1024 thumb_DSC_6866_1024 thumb_DSC_6868_1024

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super nemme lækre muffins