Man har lov at drømme ...

Apropos materielle drømme

IMG_3457

Jeg har længe gået og ønsket og drømt om at eje Kay Bojesen aben, men jeg har alligevel ikke købt den, da jeg ofte prioriterede mine penge anderledes som studerende, men for 1 måneds tid siden, havde Imerco -20% på alt, og der slog jeg til.. Lønsedlen var god den måned og -20% er virkelig også en god portion penge at spare.. Derfor kan jeg nu kalde mig den lykkelige ejer af aben! 🙂 Jeg ved godt, at det lyder absurd, at man kan blive så glad for materielle ting, men det gør jeg virkelig. Jeg elsker at have ting i mit hjem, som jeg ved, at jeg har ‘knoklet for’ og ventet på for at kunne kalde det mit. Jeg elsker, når jeg kigger rundt i mit hjem og ser ting, som jeg virkelig bare er glad for – det gør mig gladere, at mit hjem er fyldt med designs, som jeg kan lide, og interiør ting, som jeg elsker. Jeg bliver virkelig glad hver gang, at jeg kigger på aben, fordi jeg elsker designet bag og så pynter den bare, hvilket som helst sted. Det betyder så også, at aben ofte bliver rykket rundt i mit lille hjem, da den virkelig passer ind (næsten) alle steder !

Har I også en materiel glæde eller en bestemt materiel ting, som I bare bliver glade af at kigge på?

 

I må have en fantastisk solrig mandag ♥

2 kommentarer

 • Michelle Snitgaard

  Den er SÅ fin! Godt du endelig købte den :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesara

   Ja, den er nemlig bare sååå fin ! Og jeg er også glad for endelig at være den lykkelige ejer af den (:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man har lov at drømme ...