Farverigt sommer-outfit

Bachelor og et helt nyt kapitel

dsc_1535(Reklamelinks)

I tirsdags afsluttede jeg min bachelor i Medievidenskab med tilvalg i Marketing, Branding og Kommunikation. Det har uden tvivl været den hårdeste eksamensperiode nogensinde. Ikke nok med jeg har haft et hav af eksaminer, så har A og jeg jo også flyttet (faktisk to gange), jeg har haft bekymringer om kandidat og generelt bare virkelig virkelig meget at se til. Jeg vil virkelig fraråde folk på det kraftigste at undgå at flytte i eksamensperioder – det er på ingen måde sjovt. Man har dårlig samvittighed, når man læser, fordi man burde lave noget på lejligheden, og når man laver noget på lejligheden har man dårlig samvittighed over, at man ikke læser. Omend, så er det den lækreste lejlighed – A og jeg er så glade for den. Jeg glæder mig virkelig over, at vi begge nu har sommerferie og tid til at få styr på lejligheden, for det har været og er stadig et kæmpe flytterod, da eksaminerne har fyldt det meste.

Heldigivis endte det hele super godt. Jeg havde ellers forberedt mig selv på, at mine karakter muligvis ikke blev de højeste, fordi jeg mentalt ikke har været 100 procent tilstede. Jeg er dog rigtig tilfreds med resultaterne. Jeg fik også midt i eksamensperioden besked om, at jeg var optaget på min kandidat på den betingelse, at jeg selvfølgelig bestod min bachelor. Det er så dejligt, for jeg havde satset rimelig meget og gået all-in på én uddannelse og kun søgt den kandidat. Selvom jeg synes min ansøgning blev god, så har jeg bare ikke været sikker på, at jeg kom ind. Derfor var det den største lettelse at få at vide, at jeg var betinget optaget (betinget af jeg består min bachelor).

dsc_1533Nå, men i tirsdags kom mine søde forældre, bror og kæreste ud på uni med blomster, gaver – de var så søde! Jeg er den første i min familie, som går på universitet, så det er ikke noget, som vi er vant til. Det var meget forskelligt om folk havde forældre osv., der stod og ventede på dem, men mine gjorde, og jeg synes, det var så hyggeligt. Jeg fik 2 smukke buketter, da jeg kom ud – én af mine forældre og bror, og A havde en med fra sine forældre, SÅ sødt! Derudover havde de hele 3 gaver med. Jeg fik et par sko, som jeg har sukket lidt efter fra SHOE THE BEAR – se dem nedenunder, jeg elsker dem! Mine forældre og bror ville også give mig noget, som holdte længere end et par sko, så de havde købt en hvid Kähler Hmmershøj vase – virkelig køn. Jeg er normal ikke til al det der Kähler halløj, men den her er virkelig bare smuk! Det er den hvide, som I kan se på billedet ovenover. A havde købt de fineste øreringe til mig – simple, men med en lille sten, helt perfekte og lige mig. Der er ikke lige billede af øreringene, men jeg skal nok forsøge at få taget et billede af dem en af dagene. Bagefter kørte vi allesammen til Nyborg og spiste frokost på ROEDS – det er familiens favoritsted i Nyborg. Så hyggelig en atmosfære, fantastisk mad til helt rimelig priser.

Da A og jeg kom hjem, stod der en flot buket blomster ude foran vores dør. Det var min søde gymnasieveninde Astrid, som havde sendt en tillykke-med-din-bachelor-buket, så sød en tanke – blev helt rørt! Det var virkelig bare en hel fantastisk dag, og dejligt at kunne sige at man endelig har sommerferie. Men hold op det er mærkeligt pludselig bare at have ferie og tid til at ordne lejlighed – jeg vil en af de kommende dage lave et sneak peak indlæg, så I kan se nogle billeder for vores lejlighed – den er så fantastisk. Jeg vil selvfølgelig også opdatere løbende, når vi får styr på rummene, men det er en længerevarende proces.  I september venter der så endnu et nyt spændende kapitel med to år på kandidat – det skal nok blive godt!

dsc_1677dsc_1493Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farverigt sommer-outfit