DIY: blackboard tags

Bloggens ‘nye’ design

Okay.. nu er det efterhånden noget tid siden, at jeg skiftede design på bloggen, men jeg vil egentlig meget gerne høre jeres mening, da jeg er lidt i et dilemma ift. design. Så søde læsere, I må meget gerne give jeres mening til kende, da jeg simpelthen ikke selv kan beslutte mig.

Jeg har længe gerne ville have ændret i billederne ude i siden, så der skete noget nyt – ligeledes ville jeg gerne have ændret min header, så den passede mere til ‘mit univers’. Det lyder måske mærkeligt at en computer, en kop varm kakao og nogle tulipaner kan være mit univers – men jeg synes billedet rummer noget hygge, noget stille og roligt – og det er sådan mit blog-univers (forhåbentlig) er. Faktisk er det min søde veninde Astrid, som kom med første foreslag til bloggens nye header, og det var så sødt og kreativt af hende – altid godt med gode veninder!

Nå, men hele ‘dilemmaet’ er, hvor meget jeg skal have den lyserøde farve fra headerens design gående igen i mine indlæg. Jeg har allerede besluttet mig for, at den er i slutningen af mine indlæg, når jeg referer til bloggens andre platforme Facebook, Instagram Bloglovin’ . Min tanke er dog, at den lyserøde farve også skal gå igen øverst i indlægget, men jeg ved ikke om det bliver for meget, hvis det bliver overskriften eller datoerne.

mit spørgsmål til jer er derfor: skal det være selve titlen (indlæggets navn) eller datoen for indlægget, som skal være lyserød? Eller skal jeg skal lade det hele (både titel og dato) forblive sort? Jeg ved det virkelig ikke. Jeg tror ofte der sker det, når man sidder med ting i længere tid, at man stirrer sig blind på det, hvad end det er en opgave eller et valg af en header. Jeg har i hvertfald set mig virkelig blind på det her, og jeg kan slet ikke beslutte mig. Så I må meget gerne svare om I synes det skal være mulighed 1, 2 eller 3 (I kan se det på billedet nedenunder). Jeg håber, at I vil hjælpe, og I kan lide det nye design. Jeg er i hvertfald rigtig tilfreds med det, og synes det er meget mere mig! På forhånd tak for jeres hjælp – det ville virkelig være værdsat, hvis I gav jeres mening til kende.

1-4-kopi

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

 • Zitha Nim

  Jeg tror det ville være flot, hvis du havde den lyserøde farve i datoen! Mange bloggere kører efterhånden et meget “klinisk” look, så jeg tror det ville være et pænt twist, med det lyserøde!
  Jeg kender selv det, med at stirre sig blind på noget, så du kan eventuelt ændre det, i et par dage og se, hvordan du så har det med det. 🙂

  /Zitha Nim
  http://www.zithanim.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for dit input Zitha, det er meget værdsat ! Personligt er det også den mulighed, som jeg selv har overvejet mest.
   Ja, det kan nemlig nemt blive det der ‘kliniske’ look.
   Det er en god ide, det tror jeg, at jeg vil gøre !
   Rigtig god søndag til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: blackboard tags