Instagram lately

Bryllupsoutfit

DSC_7175

Jeg var i sidste weekend inviteret til min gymnasievenindes bryllup. Jeg blev så glad, da jeg modtog invitationen og så kort tid efter gik der lidt panik i den, for hvad tager man på? Der er alverdens regler om, hvad man ikke tager på, og hvilken længde ens tøj helst skal have. Jeg tænkte egentligt ikke, at det ville blive SÅ svært at finde et outfit, men det synes jeg virkelig det var. Jeg er generelt også ret kræsen angående tøjvalg, da jeg gerne vil føle mig tilpas i det valgte, men lige her var jeg bare dét ekstra kræsen. Jeg synes, det er vigtigt man føler sig tilpas i sit outfit, for ellers kan det virkelig ofte ses på ens udstråling. Jeg ville gerne have kjole udstrålede sommer, da det jo var et sommerbryllup, men den måtte heller ikke være for meget, for det var kun til selve vielsen og receptionen, og samtidig skulle det være en kjole, som jeg skulle kunne bruge igen. Inde jeg afslører,  hvad det endte ud i (hvis I ikke allerede har set det på min Instagram) så får I lige reglerne omkring påklædning til et bryllup.

Reglerne (.. nogle af dem)
Kvindelige gæster tager ikke sort på, da det er sorgens farve
Kvindelige gæster tager ikke hvidt på, da hvid kjole er forbeholdt bruden
Foregår vielsen i en kirke er det velset, at man har knælangt på, at ens skuldre er dækket og det ikke er for nedringet.
Man må aldrig være finere end brudeparret, så hvis de beder folk om at dresse op eller ej, så skal det respekteres.

Hvis man vil være sikker på ikke at ‘overskride’ brudeparrets grænser, så spørg hellere ift. deres regler med outfit, så er man ikke i tvivl om, hvorvidt man overholder deres ‘reglement’.

IMG_8993IMG_9001 IMG_9002 Kjole/Inwear HER, taske/Adax HER, stilletter/Vagabond HER, solbriller/Rayban HER

Mit outfit blev fundet efter, at jeg havde prøvet hvad? Måske tæt på 30 forskellige kjoler (hvis det kan gøre det). Jeg har været i mange butikker, og de alle har haft fantastisk personale, men ligeså snart man siger det skal være knælangt, så får man jo lange kjoler. Jeg føler mig sjældent tilpas i lange kjoler, da jeg er så lav, så jeg var en lidt svær dame at stille tilfreds. På min fødselsdag skulle familien og jeg til Odense og spise og så udnyttede jeg lige muligheden at hive dem med ud og kigge (UNDSKYLD!), og da vi endte i Magasin stod jeg faktisk med 4 kjoler, som var pæne og som vi overvejede meget. Det blev så til 3 og tilsidst efter at have spurgt flere blev det til én. Endelig én kjole efter alle dem jeg har prøvet. Faktisk er hele mit outfit købt på udsalg med undtagelse for solbrillerne, de har snart 5 års jubilæum. Tasken fik jeg i fødselsdagsgave, og den kan fås på tilbud hos blandt andet Adax og Neye. Kjolen er oprindeligt købt i Magasin, men jeg har siden hen erfaret, at den kan fås en smule billigere på Inwear’s egen hjemmeside. Det var lidt om mit outfit og ‘kampen’ om at finde en kjole som bryllupsgæst – det er ikke altid lige nemt. Skal I til nogle bryllupper i år?

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram lately