Avocadosalat

Den perfekte læderjakke

meotine

Jeg er virkelig og har længe været på udkig efter en lækker læderjakke, og i min søgen kom jeg selvfølgelig ikke uden om Meotine. Hold nu op – jeg elsker deres jakker. Disse fire jakker er en del af Meotine’s nye kollektion, og  jakkerne hedder ZIVA. Jeg har aldrig ejet eller ejer en Meotine jakke, så hvis du er en heldig ejer af en, må du meget gerne skrive, hvorvidt du er glad for kvaliteten på jakken eller ej. Jeg så den ene jakke på den smukke blogger Tina Marie, hvis billede I kan se her, og jeg er helt vildt med looket. Jeg kan virkelig forestille mig, at den jakke både kan gå til kjole, bukser, nederdele – måske endda ingenting – ej (;

Jakkerne koster 1800 kr., og det er en del som studerende at ligge lige her og nu, men synes egentlig ikke det er så galt for en læderjakke – kan I høre, at jeg allerede er ved at finde undskyldninger frem? .. Min tanke er, at min næste jakke skal være en Meotine, og jeg er sikker på, at det er lige dét mit klædeskab skriger efter.

Jeg prøver virkelig at blive bedre til at købe færre ting, men ‘bedre’ ting. Ikke lig, at dyrere ting er bedre (overhovedet), men mere ment som i ‘bedre’ ting ift. ting, jeg virkelig ønsker mig fremfor bare en masse crap. Vi alle kender vel til, at ens klædeskab indeholder en del crap-køb – de der impulskøb, som man aldrig sådan rigtig bliver glad for eller jeg har i hvert fald en del. Jeg er 100 på, at en så fin jakke ikke, ville være et crap køb, og jeg har nok også lidt indstillet mig på, at den bare skal ejes. Jeg har dog ikke besluttet mig for, hvilken en af farverne endnu. Jeg er helt vildt med den grønne og brune, men på den anden side er sort bare en klassiker. Hvis I skulle købe en, hvilken farve ville I så vælge?
Jakkerne kan købes her

meotine2

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

  • Sofie Mikkelsen

    Jeg har en sandfarvet meotine ruskindsjakke til salg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg har fået købt mig en læderjakke, men tusind tak for din besked 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avocadosalat