Slut med kedelige pengegaver #2

Designer Outlet Neumünster

thumb_DSC_6423_1024

For præcis en uge siden kørte jeg med mine forældre til McArtur Glen Designer Outlet i Neumünster, da vi alle havde fri. Jeg havde aldrig været der før, men har virkelig kun hørt godt om det, så jeg glædede mig til at se, hvad det var. Det tog lidt tid at køre derned, og vi skulle lige lade op (jep forældrene har el-bil, en fantastisk køreglæde) på vejen, så vi var klar til de tyske motorveje. Da jeg var i USA i sommers var vi i nogle forskellige outlets, og der er hurtig mange penge at spare på rigtig gode mærker, men jeg vidste dog ikke helt, hvad jeg skulle sætte næsen op efter her. Det er primært alle de dyre mærker, som er samlet dernede, men hold nu op, man kan virkelig gøre sig nogle gode køb. Jeg fik ikke powershoppet eller noget, købte 3 ting i alt, men det var virkelig til gode priser og lækre mærker. Jeg fik købt to basis t-shirts fra Polo Ralph Lauren, samt et par loafers fra Geox. Der var gode besparelser på alle 3 ting, og jeg skal nok få lagt et billede op af mine køb. De har virkelig mange lækre butikker, og jeg var selvfølgelig også et smut inde i både Nike & Adidas – jep, sneakerspigen skal jo liiiige kigge – men jeg købte dog intet, selvom det var svært at gå derfra uden et par nye sneaks.

Hele outlettet er lavet som sådan en slags ‘mini by’, og det er så hyggeligt at daske rundt mellem de forskellige butikker. Der er enormt renligt, og der er virkelig nogle gode besparelser at finde på diverse mærker, men selvfølgelig kan priserne stadigvæk være høje, da det er lidt dyrere mærker.

thumb_DSC_6417_1024 thumb_DSC_6418_1024 thumb_DSC_6419_1024

Da vi var der i fredags var det så lækkert vejr 25/26 grader, så jeg kunne for første gang lufte mine blege ben, og hold nu op det var lækkert. Der er ikke alverdens madmuligheder, men det der er er heldigvis ikke kun fastfood, som jeg kender det fra de amerikanske outlets. Vi spiste et utroligt lækkert sted nemlig Marché Mövenpick, hvor vi bestilte to pizzaer til deling – det var altså kæmpe pizzaer – de fyldte sådan en bestillingsbakke ud, som man kender fra diverse kantiner. Pizzaerne var super lækre, dejlig sprøde og med lækre råvarer. Indretningen var super hyggelig med søde lamper lavet af diverse opbevaringsglas til fx. kaffe, super sødt.

Jeg vil i den grad anbefale jer at tage til outlettet, jeg var i været fald alt i alt super tilfreds, og jeg skal helt klart derhen igen. Jeg vil dog foreslå, hvis man har mulighed for det, at tage derned i en hverdag. Vi var der dagen efter en helligdag, og der var virkelig mange mennesker, jeg kunne forestille mig menneskemængden er lidt mindre på en ‘almindelig’ hverdag. Vi brugte cirka 4 timer på bare at daske rundt, kigge butikker, spise frokost og lækre is. Det var så godt vejr, og der var en masse børn, som rendte og legede ved et springvand, og hold nu op deres glæde smitter bare. Jeg er ikke skruk, men børn gør bare en glad, synes jeg. Jeg synes virkelig, at de i outlettet har formået at gøre det enormt idylisk med blomster, springvand, ‘små’ hyggelige anderledes og varierende butiksfacader – ja, jeg er bare fan af det hele faktisk !

thumb_DSC_6425_1024 thumb_DSC_6426_1024thumb_DSC_6428_1024

thumb_DSC_6430_1024

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

  • EJ hvor ser det bare hyggeligt ud det outlet, elsker at det er lavet som en lille by 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er virkelig også bare en hyggelig stemning hele outlettet har omkring sig. Ja, ik’? Jeg er også helt vild med ideen om, at det er en lille by man går rundt i – så fint!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med kedelige pengegaver #2