DIY: nem sommerkjole

DIY: baby kjole

dsc_3434

dsc_3411
Min folkeskoleveninde Maja har næsten lige født den sødeste babymus, så jeg har været i gang med at sy. Jeg tror uanset, hvad man syr i denne størrelse, så bliver det sødt, men jeg synes virkelig den her kjole er blevet så sød og så er jeg bare vild med stoffet! Jeg købte stoffet hos Krestoffer i Odense (virkelig anbefalesværdigt stofsted), og de havde -30% på en masse jersey blandt andet dette. Jeg så stoffet og vidste bare, at jeg måtte købe det og bagefter finde på noget at lave med det – det var simpelthen for sødt til at lade ligge. Hvis I syr, så forstår I – man har pludselig meget stof liggende, fordi det også liiiige var sødt eller flot eller .. Ja you get it!

Det skal du bruge:

  • 0,45 meter stof
  • Ribkant (i Stof og Stil kan man mindst købe 25 centimeter)

Kjolen er syet efter Stof og Stils mønster 8300962. Det er et easy mønster, og det her er virkelig easy. Det eneste, som gør det svær er, at det er så småt det man syr. Mønsteret er en str. 62, og det er desværre den mindste størrelse, som Stof og Stil har – men når man syr den igennem en overlocker, så bliver det altså en lille 62. Jeg klippede mønsterdele og syede kjolen i søndags (dagen efter jeg var kommet hjem fra Kroatien), og det tog virkelig ikke lang tid. Man kan nemt sy kjolen på et par timer. Som sagt købte jeg stoffet på tilbud, og jeg gav 45 kroner for det, og da jeg havde en hvid rib, så havde jeg kun i denne omgang købt stoffet. Jeg havde købt 0,6 meter af stoffet, og jeg har stof tilbage til en tilsvarende kjole, t-shirt eller andet. Kjolen har derfor cirka kostet den nette sum af 22,5 kroner. Hvis jeg skulle have købt ribben, så havde jeg kunne nøjes med 15 centimeter, og dermed ville det have været cirka 35 kroner i alt for så sød og fin en kjole.

dsc_3404 dsc_3402Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: nem sommerkjole