Blommehøst

DIY bookmark

DSC_7954

Min mor viste mig igår en video (det var et kæmpe hint). Hun mente, at jeg måtte kunne lave noget lignende til hende. Hun havde set denne video på Facebook, hvor de viser, hvordan man kan lave forskellige bogmærker, og hun var hel vild med nr. 1, og spurgte om jeg måske kunne lave den. Hun har nemlig tendens til blot at lave æsleører i bøgerne, og hun tænkte denne ide var en lidt bedre. Hun skulle virkelig ikke sige dette to gange, for det blev dagens perfekte overspringshandling for mit BA-projekt i dag, så jeg kiggede mit skab med alle mine kreative ting igennem og fandt noget materiale, som jeg mente kunne bruges. Jeg kan desværre ikke give links til diverse materialer udover, at silkebåndet er købt i Søstrene Grene. Det er super nemt at lave, og det kræver ikke alverdens fingerfærdighed eller tid og penge.

Du skal bruge:

  • Limpistol
  • Nål & tråd
  • Hålelastik
  • Silkebånd
  • Et objekt, som fylder lidt (ligesom sommerfuglen)

Start med at klippe silkebåndet således, at det måler bogens længde næsten gange to – man skal jo også kunne sætte bogmærket i sidst i bogen. Herefter bøjes silkebåndet rundt om hårelastikken, og sys fast med små sting. Når dette limes der på selve objektet (med limpistolen) og det sættes herefter fast i den anden ende af silkebåndet. Husk at sæt objektet på bagsiden, altså der hvor det bøjede bånd også er sat fast, så når man vipper båndet over bogen, så er det vendt samme vej. Og voila så har man sit eget bogmærke. Man kan jo virkelig bruge lige dét bånd man finder spændende og ligeledes med objektet der kan man også bare være fuldt ud kreativ. Så her er en hurtig måde at lave en sød lille gave som værtindegave eller til en bogelsker.

DSC_7937 DSC_7943DSC_7949DSC_7950Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blommehøst