Bagsiden af medaljen

DIY hair ties

DSC_7165

IT’s so easy! Jeg elsker, at man er begyndt at kunne gå væk fra de kedelige sort/hvid elastikker, og alle kender vist efterhånden de meget fine og populære pakker man kan købe med fire hair ties/wrist bands i forskellige farver og med forskellige mønstrer. Jeg ved ikke, hvorvidt jeg er den eneste, men jeg bliver simpelthen for nærig til at give 80-100 kroner pr. pakke, og især fordi jeg nogle gange kun vil have to af de fire elastikker i pakken. Derfor tænkte jeg, at det måtte kunne gøres selv – og det kan det. Virkelig nemt !

DSC_7124

Du skal bruge foldeelastikker, en saks og det er faktisk det. Jeg havde været nede og købe 3 af foldeelastikkerne, de resterende 3 var nogle jeg havde i forvejen. Den hvide, sorte og røde elastik er købt, og det blev den nette sum af 10 kr. Jeg købte i alt 35 cm af hver farve, men jeg har erfaret, at 30 cm er mere end rigeligt – så blot nøjes med at købe 30 cm, hvis du skal købe dem fra ny. Selvom jeg fik 3 af mine ‘gratis’, så ville det ikke have været meget at give 20 kroner for det i alt i stedet for 80-100 kroner. Jeg har målt elastikkerne rundt om mit håndled for at se størrelsen – husk at efterlade et par cm til at skulle binde selve knuden + knudestykket – du kan klippe af til sidst. Hvis elastikken ikke er på mål, start med at klippe den til 30 cm, herefter samlet du elastikken, så den er bøjet og slår en knude på enden. PAS på med at stram for meget til at starte med, stram først knuden, når du har prøvet elastikken igen. Stram til, når du har prøvet den igen og volia nye hair ties / wrist bands til ingen penge. Det er virkelig nemt at lave !

Et lille tip: brænd evt. elastikenderne meget meget forsigtigt, skal holdes lidt over ‘ilden’ fra en lighter eller stearinlys. på den måde undgår man, at de evt. trevler. 

DSC_7151

DSC_7152

DSC_7153

DSC_7154

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagsiden af medaljen