Nyt kunst til væggene?

DIY: julepynt med perler

2-1 Vi kan vist efterhånden ikke komme uden om, at det snart er jul – faktisk er der i dag 15 dage til juleaften. Jeg elsker julen og alt, hvad den indebærer – særlig hyggen med familien, det er det bedste! Men jeg elsker virkelig også sne – ikke det der småsne, der skal være sne, som knirker når man går på det – så kan jeg næsten ikke komme i bedre julehumør. Nå, men nu når julen er om hjørnet, så er det også om at få lavet noget julepynt. Forleden dag lavede jeg disse ophæng med hamaperler. Det er virkelig simpelt, tager ingen tid og koster ikke alverdens. Man kan sagtens være meget mere vovet end jeg var og lave det i forskellige farver – jeg har faktisk nogle røde derhjemme, som jeg overvejer at lave dem i.

Du skal bruge:

  • Hamaperler (kan købes her)
  • Perleplader (kan købes her)
  • Sejlgarn (kan købes her)

Stjernerne har jeg lavet på en perleplade (den her), hvor jeg kun har lavet to rækker. Hjertet har jeg lavet på denne plade, hvor jeg har lavet hele pladen færdig og efter den var strøget og kølet af, syede jeg igennem perlerne med sejlgarn – OBS du skal ikke stryge perlepladen alt for meget, men meget forsigtigt, hvis du ønsker at sy dem. Jeg har bare kunne trække nål og snor gennem hullerne, da de ikke var smeltet samme. Det betyder, at man uden problemer kan sy med en tråd gennem perlerne – du kan se et closeup af mit perlehjerte længere nede. Man kan nemt lave mønstre ved at tilføje noget tråd eller garn af en art og dermed sætte sit unikke præg på julepynten. Jeg synes i hvertfald det er en super ide, og det er en man nemt kan kaste sig ud i, da den ikke kræver alverdens. Og så er det nem pynt til indpakning af diverse julegaver. Lige et lille tip, hold øje med bloggen henover weekenden, der vil nemlig komme en konkurrence, og I kan godt glæde jer – indholdet er fantastisk. Du kan få et lille sneakpeak på, hvem konkurrencen afholdes i samarbejde med og hvem præmierne (ja der er flere nemlig!) er sponsoreret af henne på min @homesara.

Mangler du ideer til simple julegaver, så har jeg tidligere lavet disse, som alle tager under 20 minutter at lave:
Magneter med personlige foto, filt bordskåneremarmormalet porcelænbogmærkesimpel halskæde på under 5 minutter & hårelastikker

1-184531312Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt kunst til væggene?