Hjemmelavede kanelsnurre

DIY konvolut

dsc_7132 Står du og skal afholde konfirmation, bryllup, barnedåb eller lignende og ønsker at konvolutterne har et mere personligt præg? Så er denne DIY svaret. Det er super let, og tager et splitsekund – alt efter hvor mange man skal lave selvfølgelig. Jeg elsker, når gaver eller invitationer bliver dét mere personligt, 0g derfor er jeg også særlig vild med, at man super nemt (og billigt) kan lave sine egne konvolutter. Det vil sige, at man meget nemt kan få selv konvolutten til at passe til ens fest tema – det er noget, en blogger som mig godt kan lide – når temaet er gennemgående i ALT! Denne video er optaget for lang tid siden, så bær over med mig – jeg har lært mit kamera dét bedre at kende, men jeg elsker simpelthen denne DIY, så jeg bliver nødt til at dele den med jeg, tiltrods for lidt dårlig kvalitet.

dsc_7133Jeg ved godt, at jeg slet ikke er så aktiv på min YouTube kanal, som jeg burde ift. at uploade DIY-videoer, som flere af jer søde læsere efterspurgte, men ting tager tid – og en video er virkelig bare et omfattende projekt, men jeg skal nok forsøge at blive bedre og lige få husket det der med at optage, når jeg faktisk laver gør-det-selv projekter, for det er dem jeg hovedsagligt kan se, at I læsere elsker (samt kageopskrifter). I mellemtiden, mens jeg forsøger at blive bedre til det der med at filme, så kan I se alle mine 3 videoer lige her. Hvis I abonnerer på min YouTube kanal, vil I få meddelelser, når jeg uploader nye videoer – bare et lille tip. Ellers så lad os bare komme til sagen – det kræver virkelig ikke meget i denne DIY. Du skal nemlig kun bruge to ting, måske tre, hvis du skal bruge en saks til at klippe papiret til.

Du skal bruge:

  • Papir (mit målte 15×15)
    Du kan sagtens bruge større papir – jo større papir, jo større konvolut – det giver god mening right?
  • Dobbeltklæbende tape (mit er købt for lang tid siden i Panduro Hobby)

For at finde ud af, hvordan og hvorledes du gør, så er det faktisk bare lige at bruge 46 sekunder af dit liv på at se denne YouTube-video som har det sprødeste musik til, hvis jeg selv skal sige det!

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede kanelsnurre