Outfit - boyfriends jeans i Rom

DIY lyskæde m. reb

DSC_5505

Jeg havde en lyskæde liggende fra IKEA og var blevet lidt inspireret af en anden blogger Katarina Natalie, som har lavet den fedeste lampe – I kan se den her – hun er virkelig kreativ, og jeg elsker at følge især hendes DIY. Jeg købte noget reb i Silvan  til 100 kr. – der er en del tilovers, så skal finde på et nyt projekt med det – har I evt. nogle ideer? Nå, men det er forholdsvis nemt at lave denne lyskæde – det tog mig 15 min, og jeg sad og skrålede højt til musikken (haha ups). Jeg ville dog råde jer til at bruge en lyskæde med flere lys i, da jeg synes der er for få i min, men nu har jeg testet det, og synes egentlig det er en ret nem måde at spice en kedelig lyskæde op på.

Materialer:
Reb (10 m rulle) – købt i Silvan til 99 kr.
Lyskæde – købt i IKEA til 19 kr.
Batterier (koster 18 kr. i IKEA for 10 stk)
Saks
Tape

Du starter med at sætte batterier i lyskæden, herefter snor du din lyskæde ledning ind i rebet. Jeg vil anbefale at starte ‘midt’ i rebet og midt i lyskæden, det var i hvert fald den fremgangsmåde jeg brugte. Efter lyskæden er snoet ind i rebet, så lukkes enderne til med tape – jeg har valgt at bruge noget ‘usynligt’, da det lige var det jeg havde, men synes faktisk effekten er fed hos Katarina med det sorte isoleringstape. Det var egentlig det, som du nok kan læse dig til, så tager det et split sekund.. Nå ja mangler måske lige en vigtig to-do skru op for musikken – det gør det så hyggeligt ! Hvad synes I?

DSC_5509

DSC_6138

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

 • Hvor er det bare fint og hyggeligt. Elsker sådan nogle små ting, som skaber stemning i hjemmet 🙂

  Hvis du har meget reb til overs kunne du eventuelt bruge det til at lave pyntehylder med? Lidt ligesom med de populære læderstropper, men med en eller anden kreativ løsning indtil væggen 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker virkelig også sådan nogle ting! Det bedste ved vinteren er, at man kan tænde tusindvis af stearinlys!

   Det er en god ide, som jeg helt sikkert vil have i tankerne – tusind tak for dit forslag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit - boyfriends jeans i Rom