Jeg bliver helt glad !

DIY makeup pung

IMG_4464            IMG_4465

Hej søde læsere. Sikke et fantastisk vejr denne søndag har budt på! Vejret gjorde, at jeg bare MÅTTE lave noget – kunne simpelthen ikke spilde den fantastiske dag på ingenting. Som jeg tidligere har sagt er min syevner ikke de bedste i verden, og det vil jeg virkelig gerne forberede.. Jeg har længe haft behov for en ny make-up pung, min sidste ligner jeg-ved-ikke-hvad. Derfor besluttede jeg mig for i dag at få lavet en make-up pung (med assistance fra min mor). Er egentlig godt tilfreds med resultatet, og jeg har allerede et nyt syprojekt i tankerne, som jeg glæder mig til at vise jer!

Det brugte jeg:

  • Stof
  • Lynlås på 22 cm
  • Vlieseline (meget kraftigt)

Jeg brugte noget stof som min mor havde i gemmerne (der er meget i gemmerne hos hende). Jeg startede med at klippe en større firkant end jeg havde brug for ud, især grundet jeg ikke vidste, hvor stor en make-up pung jeg egentlig ønskede mig. Herefter blev vlieseline strøget på, og lynlåsen blev syet på. Så syede jeg ned langs siderne helt til bunds af den store firkant. Vi vendte stoffet om og bøjede op så jeg kunne fornemme, hvor meget plads jeg havde brug for. Jeg prøvede fyldte den med mit makeup og vurderede herfra, hvor lang (høj) makeup-pungen skulle være. Det var ikke super svært, det mest besværlige var nok at beslutte størrelsen og så at sy lynlåsen på. Jeg kan virkelig godt lide at sy, og jeg håber, at jeg bliver bedre til det. Jeg synes, det er fede ved at sy er, at man kan sætte sit eget præg på tingene, og man kan lave noget, som ikke alle og enhver har. Man har i den grad mulighed for at gøre det unikt. I må nyde det resterende af denne søndag, og jeg håber, I får en fantastisk uge!

Kan I lide at sy eller at lave DIY-ting? (-:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bliver helt glad !