DIY gaveæske

DIY marmormalet porcelæn

DSC_8420Her i weekenden legede jeg (endnu) en gang med effekten af neglelak på porcelæn. Og hold nu op, jeg elsker det altså bare – det er så fint, hvis I spørger mig ! Man tager bare noget varmt vand i en skål eller en alubakke, hvis man ikke lige har en skål, man ønsker at bruge til dette. Herefter drypper man noget neglelak i, dypper fx et krus ned i vandet og voila – flot marmorligende effekt på sit porcelæn. I kan se det i videoen, som ligger herunder. Jeg blev i hvert fald ret tilfreds med dette resultat, og overvejer om jeg skal tilføje et par morgenmadstallerkner eller skåle til samlingen. Hvad synes I? Alt det med YouTube-videoer er stadig meget nyt, så jeg modtager meget gerne ris og ros for at kunne forbedre min videoer, så de bliver bedst mulige. Jeg ville blive super glad, hvis I har lyst til at subscribe på min YouTube kanal her.

DSC_8423 DSC_8418Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

 • Det er virkelig en fin farve du har brugt til det, det skaber så flot et resultat! Pludselig ser billige kopper jo helt eksklusive ud. Men ved du noget om, hvor godt neglelakken kan holde til opvask? Tænker bare, at den jo ret hurtigt skaller af neglene, hvis man står med hænderne i en balje vand, så jeg frygter at det samme ville ske med kopperne..

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh undskyld det super sene svar Lisbeth. Jeg har siddet med BA-projekt, og har ikke haft så meget tid til bloggen.

   Tusind tak, synes også selv farven gav et godt resultat. Neglelakken er fra Sally Hansen og hedder Grey Matters. Jeg ved desværre ikke, hvor længe det helt holder til opvask. Jeg har faktisk ikke forsøgt endnu, men jeg har overvejet at teste om det bliver hærdet, hvis man smider det i ovnen – ligesom porcelænsmaling gør, men jeg har desværre ikke den erfaring endnu – lover at holde dig opdateret, hvis jeg finder et svar.

   Håber du har det godt og efterhånden er blevet rask 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY gaveæske