DIY: baby kjole

DIY: shoppingnet

dsc_3279Dem som har fulgt mig i noget tid eller kender mig ved efterhånden godt, at jeg elsker små såkaldte DIY-projekter. Jeg har ofte rigtig mange i hovedet… Også flere end jeg nogensinde kan nå at lave. Det er virkelig tiden, som er en fjende her med de her DIY-projekter, men det ved du godt, hvis du også selv er typen som får mange af sådan nogle ideer. Nogle ideer ligger i glemmebogen i 100 år og bliver aldrig til noget, mens andre bliver udført nærmest før tanken er der.

Denne taske var egentlig lavet som et strandnet jeg kunne have med til Kroatien, hvilket jeg også havde. Jeg har lavet nettet for en del tid siden efterhånden, men jeg er sikker på, at det bestemt ikke er sidste gang jeg laver det. For selvom nettet er perfekt til at have med til stranden, så er det også ideelt til at have med, når man er ude at handle ind. Det er super nemt at have med i tasken, da man let kan pakke det samme. Jeg har været så heldig at få lov til at dele denne DIY henne på søde Frejjack’s blog. Så hvis I står og vil lave et lignende net, så hop der over og læs, hvordan jeg har gjort.

I er flere, som nogle gange spørger, hvor jeg får mine ideer fra. Ofte finder jeg inspiration hos andre: boligmagasiner, Instagram eller Pinterest. Særlig Pinterest er en rigtig god inspirationskilde til DIY-projekter – jeg har i hvertfald flere gange fundet inspiration der. Man kan også nemt finde inspiration i blogosfæren. Jeg er blandt andet helt vild med at følge med hos Sabinasverden, hun har virkelig nogle kreative ideer. Og på Instagram følger jeg @carolineophelia – jeg elsker hendes små finurlige gør-det-selv-projekter OG så har hun den sødeste kælekanin. Det er altid godt at finde inspiration hos andre, men nogle gange får man altid også bare en pludselig ide og har ingen anelse om, hvor den ide kommer fra. Jeg har selv et par DIYs i ærmerne lige for tiden, men nu må vi se, hvad det bliver til – den står snart på studiestart på kandidat, så det bliver super spændende og nok også travlt.

dsc_3280Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: baby kjole