Bloglovin

Ebay tasken over dem alle

thumb_DSC_6269_1024

Jeg tog for kort tid siden min ebay mødom. Dette var med stor succes, og det var slet ikke så farligt, som jeg havde ‘frygtet’.. Okay, ærligt ved jeg ikke, hvad jeg frygtede så meget, men altså man er vel altid liige lidt skeptisk omkring at købe online eller er det bare mig? Da min første ebay-oplevelse (som I kan læse om her og her) var succesfuld og uden problemer, turde jeg godt foretage endnu en bestilling, og jeg havde set mig lun på en efterhånden meget meget meget populær ebay-taske. Siden jeg har bestilt den, har jeg bare kunne se, diverse bloggere lave indlæg med dem, så nu er jeg en del af ebay-taske-blogger-klubben (; Tasken er så fin, og selvom jeg bestilte for et beløb over de lovlige 80 kr., så var jeg heldig og undgik told. Der gik længere tid med at modtage denne pakke end de to andre, så jeg var faktisk blevet ret nervøs for, at tasken var røget i tolden eller der var noget lusket med sælgeren, meeeen en dag efter disse tanker, lå der en pakke ligeså fint nede på posthuset som kunne hentes kvit og frit!

Jeg bestilte tasken i grå, men vaklede virkelig meget mellem den grå og sorte – ja jeg kunne også godt have snuppet den brune faktisk, jeg må hellere være ærlig. Kom dog til den konklusion, at jeg altså ikke ville have samme taske i 3 forskellige farver. Tasken har en justerbar skulderrem, som er virkelig let at justere. Prisen på tasken er 132 kr., inkl. levering.

thumb_DSC_6262_1024

thumb_DSC_6275_1024

thumb_DSC_6276_1024

thumb_DSC_6280_1024

thumb_DSC_6274_1024

Jeg synes, tasken har en rigtig fin størrelse. Der er plads til diverse ting, endda et lille kamera, hvis man altså ikke har sådan et monstrum af et spejlrefleks som mig. Derudover er der flere smårum i tasken, som gør det let og overskueligt at holde styr på ens ting. Jeg elsker, når en tasken (selv en lille taske) er opdelt i flere rum i stedet for, at man smider alt sit crap ned i ét stort rum – lad os indse der kan være meget crap i en dametaske. Tasken lukkes med en magnetlås, og ja jeg elsker faktisk bare alt ved den! Jeg købte tasken hersom sagt gik der lidt tid før jeg modtog den, men den ankom indenfor den estimeret tid

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

 • Åh, jeg har også sukket over den så mange gange! Og 130 kroner er jo ingen ting. Jeg eeeelsker den. Er blevet ved med at udsætte det, men hvis alt går som det skal, så køber jeg den forhåbentligt i næste måned! 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth det tog også mig lidt tilløb, men jeg er så glad for, at jeg købte den ! Tror måske, at du ville kunne klemme dit lækre PEN E-PL7 ned i tasken (:
   Hvilken farve overvejer du at klikke den hjem i, hvis det skal være ?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin