Jul, jul og atter jul

En aften med tøserne

I dag skal jeg sammen med to skønne damer fra mit gymnasie til et event i skønhedens tegn i Rosengårdscenteret. Jeg glæder mig enormt meget til eventet, men nok mest af alt bare til en hyggelig aften med tøserne ! Der vil være lidt lækkerier til ganen, goodiebags, det danske smykkefirma Kranz & Ziegler, som vil vise efterårets nye trend, Louise Norbye, som vil spille et par numre fra hendes album Turn, og desuden vil GOSH Copenhagen give inspiration til efterårs make-uppen. Jeg vil i morgen lave et opfølgende indlæg på eventet og med øjebliksbilleder derfra. Hende den ene, som jeg skal afsted med er søde Michelle, som ejer denne blog. Jeg glæder mig (-;

 

Jeg håber, I får en fantastisk aften ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul, jul og atter jul