Photobombed af en .. KAT?

En god start på dagen

thumb_DSC_6248_1024

Jeg er på det sidste blevet enormt dårlig til at spise morgenmad. Det er en dårlig vane, jeg først har fået tillagt mig siden jeg startede på universitet. Jeg er simpelthen kørt træt i alverdens yougurt, skyr og mælkeprodukter – bare tanken om det kan gøre mig helt træt. Jeg er derfor begyndt at lave smoothie om morgenen. Det tager ingen tid, smager dejligt og så synes jeg, det er ‘lettere’ at få ned om morgenen. Jeg variere bærerne, som jeg putter i, men ellers er det relativt simpelt. Jeg har lavet opskriften, så det passer til cirka 1-1,5 glas smoothie. Du skal bruge:

80 g bær
15 g spinat
Citron (øko)
Vand
Proteinpulver m. vanilje (kan udskiftes til vanijlepulver)
Blender
Tilsæt evt. lidt skyr

Du starter med at blande dit proteinpulver (om morgenen bruger jeg kun 15 g, men er det efter træning, så er det cirka 30 g) op med noget vand – ryst den i din proteinshaker. Hvis du ikke har en proteinshaker, kan du alternativt hælde proteinpulver og vand hen i et glas og bruge en gaffel til at få mikset det. Herefter hælder du din proteinblanding i blenderen, putter bærerne og spinaten i. River noget citronskal i blandingen. Jeg plejer lige at presse lidt citronsaft i også, meeen jeg elsker virkelig også citrusfrugter, så det er langt fra nødvendigt. Blend blandingen og se om der evt. skal suppleres op med yderligere vand. Lige for tiden ryger der et shot ingefærshot i, du kan finde opskriften her. Jeg tilsætter ingefærshot, da jeg virkelig hader at tage det, men jeg ved det er sundt og særligt, når jeg er på vej ind i eksamenstiden, der står mit immunforsvar fuldkommen af normalt. Det er virkelig en smagssag, hvor tyk/flydende man ønsker sin smoothie, så der må man bare prøve sig frem. Du kan sagtens tilsætte skyr til din smoothie-blanding, det gjorde jeg i starten. Jeg prøver dog at undgå så mange mælkeprodukter som muligt, så det var et let sted at skære ned, derfor laver jeg nu uden skyr. Når det hele er blendet, hælder du det over i et glas og voila, så er der en god start på morgen i et glas ! Bærerne jeg har brugt på billedet er stikkelsbær og blåbær, og der er lavet en portion til 2 smoothies. Jeg vil nu hoppe under dynen med en smoothies i hånden og få lavet eksamen. Derudover skal jeg have bestilt billetter til Finders Keepers – glæder mig – har ikke været afsted før nemlig. Har I været til Finders Keepers før eller skal selv afsted? Rigtig god weekend til jer alle!

thumb_DSC_6219_1024

thumb_DSC_6248_1024

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram & Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photobombed af en .. KAT?