Insta-tid

Et lille mandagstip til fredag

12144934_940556049315594_3110143677073198225_n

Hej søde læsere. Jeg vil bare lige dele med jer, hvad jeg i dag så på Imerco’s Facebookside. Et særligt VIP-arrangement for deres medlemmer, som får tidligere adgang til deres specielle tilbud. Det fremgik ikke, hvad der var tilbud på, men det er da værd at overveje om man skal tage ned og se, hvad de har på bud 🙂 Jeg krydser i hvert fald fingrer for, at der måske er noget Kay Bojesen eller Royal Copenhagen på tilbud.. Ja, jeg ved godt, at det er lidt optimistisk, men man har vel lov at håbe? (;

Jeg håber, at I har haft en fantastisk mandag, og at resten af ugen bliver ligeså!♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta-tid