Let's get back in business !

Favoritsted #1 (udenfor Odense)

Et sted jeg vil anbefale, og det er egentlig underligt, at anbefalingen først kommer nu, for det er et fantastisk sted. Men en hver madelsker med respekt for dem selv burde besøge Roeds i Nyborg. Jeg har været der så mange gange, at jeg stoppede med at tælle efter de +10, og det har kun været der i halvanden års tid.. Jeg knuselsker det sted! Det ligger i Mellemgade og har den hyggeligste baggård, hvor man om sommeren kan nyde sin mad, en kold øl eller et glas lækkert hvidvin – det er så hyggeligt! Ejeren Claus, er det sødeste og mest servicemindet menneske jeg længe har mødt, og der er virkelig altid dømt god service fra øjeblikket man træder ind af døren. Altså vi (familien, mor, far, bror & jeg) får jo kram og alt det der, men altså som sagt, vi har været der så mange gange, at vi ikke kan tælle det. Vi var et smut nede forbi i dag for at få en frokost, og det er bare lige fantastisk hver gang.

DSC_6884_1024

Maden er … WAUW! Og det er virkelig ligemeget hvad du bestiller. Det er fantastisk! Om det er en ‘kedelig’ rabbersuppe, så er der intet kedelig over den. Jeg ved ikke, hvordan de formår det, men alt smager vidunderligt – virkelig vidunderligt ! Og hvis du kan li’ kød, så for guds skyld prøv deres beuf bernaise, amen det er fan-fucking-tastisk (undskyld sproget, men du vil forstå det, når du har været der). Vi kommer selvfølgelig ikke uden om at tale om pris, og de er ifølge mig helt fair. Både frokost og aftenpriserne er helt i orden, og deres portioner er rigeligt store (prøv du bare deres stjerneskud). Man kan få 3 retter for 295, medmindre man bestiller beuf bernaise, så bliver der lagt yderligere +25 kroner oveni, men det er det værd! Deres creme brulé er fantastisk, deres fiskesuppe, deres oksemørbrad – ja faktisk bare hele menukortet. Menukortet bliver jævnligt udskiftet, nemlig hver måned, så opdaterer de menukortet ift. årstiden, men beuf bernaise er der hver gang, og Claus kan lide bande på at fjerne den haha! I kan læse mere om Roeds på deres Facebookside.

thumb_IMG_8428_1024      thumb_IMG_8317_1024

Billederne af maden  er desværre taget med Iphone, men de smager ligeså godt selvom billedkvaliteten ikke er ligeså god 😉 Det er i hvert fald en resturant, som jeg på ingen måde er færdig med at besøge, og jeg til en hver tid vil anbefale folk, som elsker mad (eller ej) at besøge, for hold nu op – fantastisk mad, dejlig atmosfære og god service !

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's get back in business !