New in: Karen Millen

Hjemmelavet ingefærshot

DSC_5378Jeg har desværre været halvsløj det sidste stykke tid, og har derfor brug for en kur til at komme ovenpå igen. Selvom jeg virkelig ikke kan lide det, kan jeg ikke benægte det – ingefærshot virker bare. Jeg synes ofte, de er relativt dyre at købe i butikkerne, og derfor lavede jeg denne gang min egen portion – på den måde kan jeg også selv bestemme, hvilket forhold det skal blandes i.

Jeg brugte følgende ting:

  • Ingefær (1. stk)
  • Appelsiner (saften fra 2 stk)
  • Citron (saften fra 1 stk.)
  • Vand

Jeg har en fantastisk bog der hedder ‘Styrk dit immunforsvar’ som fortæller om 100 gode fødevarer der styrker ens immunforsvar. Alle 3 overstående ingredienser er en del af denne bog. Ifølge bogen hjælper ingefær kroppen med at rense ud for giftstoffer, den er et nyttigt middel mod forkølelse. Appelsiner er en fantastisk C-vitamin bombe. C-vitaminer er essentielt for et stærkt immunforsvar. Derudover har det vist sig, at appelsiner kan bidrage til at sænke blodets indhold af kolesterol. Citroner er ligesom appelsiner fyldt med C-vitamin, derudover har den en baktieriedræbende egenskab, som gør den er god mod ondt i halsen.Disse 3 fantastiske ingredienser blandet i ét må dermed være en fantastisk god måde at holde sit immunforsvar oppe og kampklart. Nå, men fremgangsmåden for mit ingefærshot er som følgende: Jeg skar ingefæren i tynde skiver og op i en gryde med en lille smule vand, lod det koge i 10 min. Pressede saften ud af appelsinerne og citronen, blandede det hele sammen og voila. Som I kan se, fik jeg denne fantastiske portion ud af det. Hvad har I af tricks til at holde jeres immunforsvar oppe og sygdommen væk?

Kilde: Charlotte Haigh: Styrk dit immunforsvar 

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Karen Millen