Rejseguide til Venedig

IKEA hack: VÄGGIS opslagstavle

dsc_3740-3Det her er nok verdens nemmeste IKEA hack, men om end ikke synes jeg, at det er en god en af slagsen. VÄGGIS opslagstavle fra IKEA er super praktisk, men jeg synes altså den hurtigt blev lidt kedelig at kigge på. Derfor tænkte jeg “Hvordan kan jeg shine den op?”. Inspireret af Cecilie fra Nybyggerne, som lavede meget grafiske flader – tænkte jeg, at det kunne man bruge på opslagstavlen. Jeg brugte i alt max 5 minutter på den. Dog overvejer jeg, nu hvor malingen er gennem tør, om jeg liiiige skal give den et lag til, men nu må vi se om det bliver til noget. Det kræver virkelig ikke meget at lave denne DIY / IKEA hack.

Hvis du gerne vil se flere indlæg fra mig af, så hop hen på min nye blog: http://sarabau.dk. 

Du skal bruge:
– VÄGGIS opslagstavle – 39 kroner
– Maling
– Malertape
– Pensel

dsc_3731Sådan gør du:

  1. Du starter med at dække det ønskede felt af med malertape.
  2. Tæt/forsegl malertapen med din maling*.
  3. Vent et par minutter (allerhelst til malingen er tør) og mal herefter resten af feltet.
  4. Fjern malertapen efter du har malet færdigt – du skal endelig ikke lade malingen tørre her, så får du ikke den flotte skarpe kant
  5. Voilá så har du din helt egen IKEA hack opslagstavle.

*Fordi der her males på kork og dermed ikke har en grundmaling, som du eksempelvis ville have, hvis du malede et grafisk felt på dine hvide vægge, så skal du bruge den maling, som du skal bruge til selve feltet til at tætte kanten.

Tip til at få knivskarpe kanter: Grunden til man tætter/forsegler kanten er for at få en skarp kant. Det har min kære far lært mig, og Cecilie fra Nybyggerne brugte samme trick. Du forsegler ved at male med malingen langs kanten af malertapen. Så skal man lade dette maling sidde lidt tid, og så male hele feltet. Det er vigtigt at huske at fjerne malertapen, mens malingen stadig er ‘våd’, sådan får man en skarp kant.

dsc_3729

dsc_3744-1

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseguide til Venedig