Bloggerbar på Privaten

Jeg kan slet ikke få armene ned

dsc_0578Der sker virkelig meget for tiden i min hverdag. Udover det er eksamensperiode, har jeg også lige en kæmpe ændring, som fylder mit størstedelen hoved. Det er heldigvis en god ændring af slagsen. En ændring, som jeg virkelig slet ikke kan få armene ned over, og tiden kan kun gå for langsomt. Jeg har siden d.15. maj officielt været flyttet sammen med min kæreste, og vi flytter så (igen) d.1. juni til en ny lejlighed. Det vil sige, at jeg inden for den sidste halvanden måneds tid har været i konstant flytterod, og på under en måned står til at skulle flytte hele to gange. Og selvom jeg glæder mig, og jeg ikke er i tvivl om det er det rigtige, så er det liiidt meget at se til oveni eksamensperioden.

Min kæreste og jeg bor (boede) begge på det samme kollegie, så det var ikke alverdens flytning der har været gang i med flyttemænd osv.. Vi har langsomt kunne flytte tingene, men det er stadig noget af en ændring. Planen var egentlig, at vi skulle bo hos ham i noget tid, men vi var så heldige at få tilbudt en lejlighed, som vi på ingen måde kunne sige nej til. Derfor skal vi begge flytte igen d.1. juni. Faktisk har vi været igang med flytning i cirka to måneders tid, da vi stille og roligt startede med at rykke nogle af mine ting hen til ham og pludselig blev det altså bare det hele, for vi var alligevel sammen hele tiden, når vi da ikke lige arbejdede  eller var på universitetet. Selvom jeg virkelig ikke kan få armene ned over, at vi har fået den lækreste lejlighed, som vi flytter ind i om under en uge, så kan jeg også mærke på min krop, at jeg bare glæder mig til at være færdig med alt flytteriet. Sådan noget flytning tager virkelig ens energi eller i hvertfald min. Vi har valgt, at vi først skal være fraflyttet min kærestes lejlighed d.1. juli, da det ellers vil blive al al for stresset i eksamensperioden (det tror jeg nu stadig det bliver). Vi aftalte faktisk, at vi under ingen omstændigheder skulle flytte i eksamensperioden, da ingen af os har tiden til det, men altså man har et standpunkt til man får et nyt right? (;

Jeg kan slet ikke forklare, hvor meget jeg glæder mig til at få et soveværelse ! YES, du læste rigtig. Jeg har været vant til at bo i et 1-værelses kollegieværelse på omkring 25 kvm, så det med pludselig at få en lejlighed på næsten 90 kvm med 3 værelser, altan, stort lækkert køkken – ‘amen hvor jeg glæder mig. Jeg glæder mig allermest til at indrette altanen. Jeg ved altanen kommer til at blive mit ynglings sted henover sommeren. Så I må meget gerne dele nogle gode tips til mig med boligindretning af altan og generelt boligindretning. Pludselig har vi meget mere, som vi skal indrette – ren luksus, men vi kan sagtens bruge et godt tip eller to.

Der er virkelig countdown til det, om 6 dage er det hej til en hel ny lækker lejlighed, som nåå ja også er nyrenoveret. Jeg glæder mig !

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggerbar på Privaten