DIY makeup pung

Kategorier på bloggen

IMG_4487

Christimas Ornaments / Sengebord / Makeup pungPengekransekage

Godaften. Jeg har prøvet på at gøre det lidt nemmere for jer læsere, egentlig også for mig selv – derfor har jeg oprettet nogle kategorier til de forskellige indlæg. Hvis du derfor søger noget DIY inspiration, så kig forbi kategorien DIY, eller hvis du vil have lidt fra min bolig eller Odense, så vælg disse kategorier. Jeg har gang i et nyt DIY-projekt (et sy projekt faktisk), og jeg kan ikke vente med at vise jer det endelig resultat! Jeg er jo nybegynder på området, men det er altså bare fantastisk at sy-selv!

Jeg håber, I har haft en dejlig dag, og må I have en vidunderlig uge !

2 kommentarer

 • Jeg elsker simpelthen DIY´s! Jeg har nomineret dig til The Liebster Award, som er en god måde til at skabe kommunikation mellem bloggerne – jeg glæder mig til at se dine svar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesara

   Jeg elsker virkelig også DIY’s, det er så fedt at vide, at man selv har lavet det! Tak for nomineringen, jeg skal nok få svaret på den på et tidspunkt :blush: Og sikke en spændende blog du har dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY makeup pung