ASOS nu med gratis retur

Klar til ferie (og lækker mad)

Jeg er i skrivende stund (skrev dette indlæg i flyet – thank god for wifi ombord på Norwegian) på vej mod Rom og flyver hen over de flotteste bjerge – tænkte jeg lige ville dele de fine fine billeder med jer – det er kun iphone kvali, så så fine er de nok ikke, men I kan nok fornemme det trods kvaliteten. Indlægget er først kommet op nu, da Norwegian wifi ikke lige følte for at uploade mine billeder. Jeg er så mega klar til en hel uge i Rom med min skønne veninde Mette, jeg kan slet ikke vente. Vi skal spise masser af lækker mad, lege ægte turister – I ved de træls typer, som skal have billeder foran alt og alle – jep, det bliver os! Mette er ikke så meget for det, men hun må altså finde sig i det haha! Vi skal traske gaderne rundt, kigge butikker, spise lækker is, spise lækker mad (hov, det havde jeg nævnt), men der skal virkelig spise lækker mad! Jeg har haft så travlt for tiden, så det bliver virkelig også dejligt at hive stikket lidt ud og bare nyde en ægte venindetur. Rom har altid været på min must-see liste, og nu får jeg endelig set det! Vi har bestilt flybilletter via Norwegian og værelse gennem Airbnb. Det er første gang, jeg skal prøve at bo gennem Airbnb, så det er jeg lidt spændt på at se, hvordan det er. Jeg skal nok opdatere ift. hele oplevelsen omkring det at bo hos en fremmede og ikke blot bo på hotel. Vi har fået det lækreste dessert – virkelig bare gået amok på is og tiramisu – så lækkert! Har I besøgt Rom før og har evt. tips til, hvad man bare SKAL se? Nå, men det var alt herfra – der vil løbende blive opdateret på instagram, så tag og følg med på @homesara !

IMG_7175

IMG_7185

IMG_7181

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

 • Hvor lyder det bare vidunderligt! Jeg har selv kun været i byen i et halvt døgn, men hold nu op hvor er den smuk og fantastisk. Og venindeture er jo altid vidunderlige 🙂

  Ha’ en god tur!
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Venideture er altid vidunderlige! Du burde tage dertil igen og mere end et halvt døgn – det er en fantastisk by
   Tusind tak !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS nu med gratis retur