DIY: pegboard

Lækker thailandsk mad

dsc_3698Reklame / Invitation til event

Jeg var for et stykke tid siden inviteret til et event hos Bianco på Jernbanegade. Jeg tog afsted med sødeste Rikke, som jeg er SÅ glad for, at jeg har lært at kende. Rikke er en fellow-blogger, og så er vi startet på samme kandidat, og vi er endda i studiegruppen sammen – og jeg er glad for det hele! Hun er så sød en person, og vi klikker bare godt sammen – både personligt og ‘professionelt’ ift. studiet. Nå, men Rikke og jeg tog afsted til dette event, hvor vi skulle ned og høre mere omkring Bianco’s kampagne ‘One Pair Is Not Enough’, og derudover fik vi et smugkig på deres forårs- og sommerkollektion anno 2018. Der er helt sikkert 1-2 par af dem, som jeg skal kigge nærmere på, når de kommer i butikken (eller faktisk tror jeg bare de skal med hjem).I kan læse lidt mere om kampagnen og hele eventet i Rikkes fine indlæg lige her. Dette indlæg kommer nemlig til at handle om den mad vi fik serveret til eventet.

Til dette event var der super lækker mad fra Joy Streetfood, som ligger placeret i Storms Pakhus. I kan finde mit indlæg omkring Storms Pakhus lige her, hvis I endnu ikke har prøvet det vil jeg helt klart anbefale jer at tage et smut forbi. Jeg havde ikke prøvet Joy streetfood, men hold nu op det er lækkert! Joy Streetfood er thailandsk-inspireret mad, og deres Phad Thai med kylling kan virkelig anbefales, hvis I kommer forbi Storms Pakhus. Faktisk har jeg siden eventet været forbi Joy Streetfood, for det er SÅ lækkert. Jeg var nemlig i mandags forbi Storms Pakhus til en omgang bingo, som (igen) var med søde Rikke og vores kærester. Vi startede alle 4 med at dele en Carbonara-pizza fra Pizza Pazza. Den var væk på nul komma fem – pizzaen var super lækker, sprød og smagene var bare i top. Efter første del af bingo-spillet, endte vi alle 4 med at spise mad fra Joy Streetfood. Vi endte faktisk med at bestille præcis det samme nemlig: Phad Thai med kylling og en omgang forårsruller – vi delte i par, fordi portionerne er mere end rigeligt. En Phad Thai + forårsruller kostede 150 kroner, og det er bestemt ikke sidste gang, at A og jeg spiser derfra.

Jeg følte mig lidt gammel, når man sidder og går op i bingo på en hverdagsaften, men det var simpelthen så hyggeligt. En mandag-aften i godt selskab med lækker mad. Ingen af os havde bingo-heldet med os, men sådan er det. Vi har snakket om, at vi skal derned en gang til, for det var virkelig hyggeligt – men man skal altså komme i god tid, for i mandags var der virkelig proppet. Storms Pakhus kører med bingo-mandag hver mandag frem til d.18. december. I kan læse mere om Bingo i Storms Pakhus lige her.

dsc_3701 dsc_3696Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: pegboard