Bachelor og et helt nyt kapitel

Lille lejligheds sneak peek

dsc_1715-1Jeg lovede i sidste indlæg, at jeg en af de kommende dage ville dele nogle sneak peek billeder fra lejligheden – så here you go! Vi flyttede ind i lejligheden 1.juni, men da vi begge har haft eksaminer har tiden bare ikke været til at få helt styr på lejligheden, som vi egentlig gerne ville. Til gengæld har vi taget vores share af boligforetninger som IKEA, Ilva, IDEmøbler – you name it, vi har været der!

Selvom det er fantastisk hyggeligt, og jeg elsker at kigge efter boligting, så når man bare sin grænse, når man for 5. gang indenfor en måned skal i IKEA, fordi man liiige mangler én ting, men sådan er det altså bare. Når man flytter føler man hurtigt – eller jeg gør i hvertfald, at man spilder en masse tid på disse ture rundt omkring for at kigge på ting, for det tager bare så lang tid… Men i sidste ende er det jo uden tvivl det hele værd – for hold nu op, jeg elsker vores nye ting i vores lejlighed. Vi har blandt andet købt dette lækre spisebord.

dsc_1816Jeg har altid drømt om at eje et plankebord, og vi havde også kigget på, hvad det kostede at få et lavet fra bunden til os, og lad mig sige det pænt – det er ikke billigt. Da vi så var i Ilva en dag for at kigge på ting til altanen, falder A over det her skønne bord, som stod lige i indgangspartiet til Ilva. Vi var begge total vilde med det – det var lige det vi ønskede os. Fordi bordet var 2. sortering, fik vi det til 3500 kroner – endnu bedre og meget billigere end alle de andre borde, som vi ellers havde kigget på! Jeg elsker det bord – det er så fantastisk, og jeg bliver glad hver gang jeg kigger på det. Og man bliver jo ikke lige frem mindre glad, når der så står den smukkeste buket blomster i den fineste vase på bordet, som jeg var så heldig at få, da jeg blev bachelor. Imponerende buketten holder så flot – den er altså en uge gammel!

Vi kunne dog godt bruge jeres hjælp, for vi er virkelig i tvivl om spisebordsstole. Lige pt overvejer vi at købe Eames stole eller nogle der minder om dem. Vi har snakket om at købe dem i to farver, så halvdelen er sort og den anden halvdel eksempelvis er blå. Men hvis I sidder med en ide til perfekte stole til et plankebord, som er pæne men samtidig behagelige at sidde i (svær kombi, I know) – så tager vi mod jeres tip med kyshånd.

dsc_1802-1Vi har som sagt fået altan, og det er fantastisk! Jeg har hele min barndom været vant til en kæmpemæssig have, så det var noget af en omvæltning pludselig at bo i et ét-værelses kollegieværelse, hvor du ikke havde et privat uderum. For selvom Odense har mange fantastiske parker, så er det ikke helt det samme som at have sit eget sted, hvor man bare kan være sig selv. Men det har vi nu, og det bliver så godt, når vi er færdige med altanen. Vi har fået sat nogle blomster, og jeg har været i gang med at gro dild og koriander, og de der plastictoppe de sætter altså bare gang i det. De har groet så hurtigt inde i deres ‘drivhus’, og det er da nogle ret cute små drivhuse, hvis jeg selv skal sige det.

Vi har købt en zinkbalje hos Ilva, som vores krydderurter skal plantes i, så bliver det et lille krydderurtebed, hvor man kan gå fra køkkenet ud og plukke fra det – ‘amen, hvordan har jeg egentlig kunne overleve uden et udendørsareal? Jeg forstår pludselig, hvorfor altanejere værdsætter deres altaner så meget. Førhen har jeg tænkt, at de var lidt skøre (so sorry), men nu forstår jeg dem virkelig – det er det hyggeligste at have altan. Jeg er vild med det ! Vi har ikke fået sat så mange blomster, som er min plan, men dem vi har gør det bare så hyggeligt og fint. Jeg er sikker på, at vi i fremtiden vil få mange flere blomster derude og spiselige planter – har I nogle fif til planter, som bare er super velegnet til altaner?

dsc_1698dsc_1751-1dsc_1686Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

4 kommentarer

 • Rebecca

  Jeg har selv Maddox stolene fra Ide Møbler, som jeg er utrolig glad for. De ville muligvis passe til jeres nye bord. Et tip er at holde øje med hvornår de kommer på udsalg. https://ide.dk/stole/spisebordsstol/maddox/sort-laeder/1013264-5637394340

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for tippet – de er virkelig fine, og så ser de super behagelige ud !

   Ja, det er om at holde øje med udsalg, Ilva og Ide Møbler kører tit med -20% eller 25% på alt – så det kan hurtigt betale sig at vente lidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har selv kigget på Eames stole, vi har nogle der ligner lidt til spisebordet og vil nu gerne have nogle til skrivebordet også. Men det koster jo 😉 Vi har tidligere haft stole i to farver, sort og blå. Men blev ret hurtigt træt af at se på det, kan være det er noget andet for jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De koster rimelig meget hurtigt ja. Vi skal bruge 6 spisebordsstole, så det løber hurtigt op!

   Hmmm, ja okay det er præcis vores tanke med farver nemlig – men vi må lige overveje det. Tror måske du har ret i, at man bliver træt af at se på det. Tak for input søde du 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bachelor og et helt nyt kapitel