"Jeg burde..."

Make-over af soveværelset #2

sovevaerelse-foer

Vi har lavet om i soveværelset, og denne gang kan man virkelig tale om en make-over.  Vi har nemlig malet i soveværelset – og det er blevet så fint! Selvom det var lidt nervepirrende at skulle vælge farve og male på væggen, så fortryder vi det på ingen måde. Jeg viste i et tidligere indlæg, hvordan vi havde indrettet vores soveværelse midlertidigt lige efter vi var flyttet ind. Mit sidste indlæg viste, hvordan der så ud inden vi rykkede ting på plads og vores midlertidige løsning. Men nu har vi været i gang med en rigtig make-over af soveværelset. Vi har valgt at male den ene væg, få nye sengeborde, og vi har rykket sengen fra den ene væg til den anden. Det skyldes, at jeg blev træt af at kigge lige ind på vores seng, når døren stod åben. Nu hvor vi har rykket det ser det mere ‘indbydende’ og åbent ud, og det er så dejligt.

Det var virkelig virkelig svært at vælge farve, og jeg spurgte jer derude til råds flere gange på Instagram. Vi var begge (okay mest mig) lidt nervøse for hele det her malerprojekt, for hvad nu hvis farven bare ligner L-O-R-T? Hvad hvis man fortryder den? Hvad hvis den skulle have været mørkere i farven? Eller lysere? Eller man bare skulle have beholdt den hvide farve? Hvad hvis man bliver træt af farven efter 1 måneds tid?

Som I kan læse, så har der cirkuleret mange tanker rundt i mit hoved, men nu hvor vi har fået malet, må jeg bare sige, at jeg slet ikke frygter nogle af de tænker – med undtagelse for den sidste ift. om man bliver træt af farven med tiden. Men der er jeg nået til den konklusion, at så kan man ‘bare’ male en anden farve. Det er virkelig blevet så godt resultatet, så hvis I også overvejer at male derhjemme og har samme tanker cirkulerende i jeres hoveder – så frygt ej ! De går (forhåbentlig) væk, når man endelig tager mod til sig og får malet det. Vi er i hvert fald tilfredse med vores resultat !

sovevaerelse-efter

Vi har haft 3 prøver hjemme, og selvom vi til at starte med var sikre på, at vi ville vælge blå nuancer, så var jeg alligevel lidt vild med de grønne nuancer, og derfor valgte vi også en grøn prøve. Det endte med at være den, som vi begge bedst kunne lide og kunne blive enige om. Vores sengeborde er to bogkasser fra Trævarefabrikerne. De er virkelig billige, og jeg synes de er så fine og passer godt til den grønne væg! Man kan have det nødvendige liggende i dem som en telefon, en bog eller lignende og ovenpå er der fin plads til både en lampe og en plante. Jeg er mega plante-fan for tiden, og jeg tror det er godt, at A er der til at begrænse mig ellers var vores hjem blevet en jungle.

Vores sengelamper er også nye, og vi har faktisk haft 3 forskellige lamper hjemme før vi valgte dem der. Jep – ubeslutsom. Men hey 3. gang er lykkens gang, og jeg synes de passer så fint til sengebordet og bare hele rummet. Så jeg er glad for, at jeg var besværlig, og vi både har været i IKEA, Sinnerup og IDEmøbler for at købe lamper. Bare rolig vi har returneret dem, som vi ikke var synes passede ind. Ellers ville vores kælderrum vist hurtigt blive fyldt, når vi er så ubeslutsomme – haha.

Nå, men det var vores make-over af soveværelset. Jeg synes i hvertfald det er blevet fint, og vi er så glade for resultatet ! Det eneste vi mangler det er nogle billeder eller noget dekorativt henover sengen – så hvis I har en idé, må I meget gerne dele det !

img_3623

img_3624

 Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

8 kommentarer

 • Det er virkelig nogle flotte ændringer du har lavet på soveværelset 😀 Ser knald godt ud!

  Simone
  Microcut.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare blevet SÅ fint! Og jeg er glad for, at I gik med den grønne farve, som jeg stemte for! 😉

  Derudover er jeg kæmpe fan af jeres natbord! Hvor er de bare fine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak søde du ! Ja, der var klart flertal for den grønne farve, da folk så den på væggen ellers var det faktisk længe de blå nuancer, som førte.

   Ja ik’? Også koster de kun 149 kroner stykket – det er altså både en pæn og billig sengebords løsning <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare blevet fint!
  Jeg er så vild med den farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Freja !
   Jeg er virkelig også vild med farven. Den er rolig men samtidig giver den SÅ meget til rummet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor er det bare blevet pænt Sara. Der er så meget mere personlighed i rummet nu. Får næsten lyst til at gøre noget lignende! Vores soveværelse er også det rum, jeg lidt har “glemt” ift. indretning. Det må jeg ændre på snart! 🙂 Og så gør grønne planter også bare ALTID rum lækrere!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Anna.
   Jeg synes også der er meget mere personlighed i rummet nu.
   Gør det – er sikker på du ikke fortryder det ! Præcis, jeg tror faktisk ofte det er det rum, som man glemmer, for man sover der jo ‘bare’.

   Enig grønne planter for the win 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jeg burde..."