OOTD: Den efterspurgte julekjole

Mine julegaver anno 2016

thumb_dsc_9428_1024Søde Frejjack spurgte på Instagram om jeg kunne tænke mig at dele et billede af mine julegaver, og det tænkte jeg, at jeg hellere også måtte få gjort herinde på bloggen. Iøvrigt kæmpe anbefaling herfra til Frejjack.com, hvis I ikke læser med hos hende – er hun uden tvivl et besøg eller flere værd. Jeg har lært hende at kende gennem mit arbejde ved SDU Erhverv, og det bekendtskab er jeg SÅ glad for! Hun er virkelig bare en fantastisk pige, så hop lige over og tjek hendes blog ud – det gør jeg (næsten) hver dag ! Nå, men tilbage til mine gaver. Jeg fik lige akkurat, det som jeg har ønsket mig. Jeg fik en super lækker strik af min bror og hans kæreste – den er allerede taget i brug, så det kan vist kun kaldes en succes.

Et gavekort til Sportsmaster af mine forældre. Gavekortet er et tilskud til et par rulleskøjter, som jeg har ønsket mig. Jeg har seriøst ikke stået på rulleskøjter i gud vide hvor mange år. Tror det er over 10 år siden, men jeg vil så gerne igang. Om sommeren løber jeg ikke længere grundet en knæskade for et par år tilbage, som virkelig satte mit løb fuldkommen tilbage til, at jeg i starten måtte løbe max 1 km. Så det er lidt en nedturs ting for mig at løbe, da jeg ikke kan løbe de distancer, som jeg førhen har kunnet. Derfor tænkte jeg: ‘rulleskøjter’ ! Det vil give motion, den friske luft og så husker jeg det som en relativ sjov ting. Jeg har snakket med min ene ven (Nico, hvis du læser med, så er den her en kæmpe hentydning til dig) om, at vi begge skulle anskaffe os rulleskøjter, så vi til foråret og i løbet af sommeren kunne løbe på dem sammen… men nu må vi se, hvad det bliver til. Jeg glæder mig i hvertfald til at få prøvet det af igen, men skal helt sikkert have al den beskyttelse på, som jeg kan trække – er ret klodset af natur, så bare for min egen (og alle omkring mig) skyld må jeg hellere bruge sikkerhedsudstyr. Kan man få støttehjul til rulleskøjter? Haha, ej jeg håber ikke det bliver så slemt, men hvem ved? Jeg skal nok holde jer opdateret på projekt rulleskøjte.

Jeg fik også Hella Joofs bog: Papmaché-reglen (faktisk x2). Den glæder jeg mig sådan til at læse – har kun hørt godt om den. Derudover fik jeg en af mine yndlings parfumer: Burberry Body Tender, gavekort til Affaire (butik i Rosengårdscenteret – elsker den butik), MAC mascara, shower gel, kranz & Ziegler armbånd og så fik jeg penge af min bedstemor. Så jeg kan på ingen måde klage over mine gaver – de var helt i top. Håber også I har fået nogle gode gaver og vigtigst af alt haft en fantastisk dejlig jul.

thumb_dsc_9424_1024 thumb_dsc_9435_1024 thumb_dsc_9436_1024

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Den efterspurgte julekjole