'Farverig' sweatshirt

Moderigtige odenseanske solbriller

Jeg har længe været på udkig efter et par solbriller som supplement til mine kære Rayban, og jeg faldt tilfældigt over dinebriller.dk på instagram en dag, og forelskede mig i modellen Kitty Eyes Sunglasses af By Christian. Desværre var dette om fredagen, og jeg skulle til Rom tidligt tirsdag morgen, så jeg forventede ikke, at jeg kunne nå at modtage dem til trods for der står levering sker indenfor 48 timer. Jeg prøvede dog trods min skepsis at kontakte dinebriller.dk gennem deres instagram, og der blev det bekræftet, at brillerne kunne lægge i min postkasse mandag morgen. Jeg bestilte brillerne lørdag aften omkring kl.19.00, og solbrillerne lå fint i etui og i min postkasse om mandagen kl.9.30 – virkelig fantastisk service ! Desuden har manden bag brandet By Christian og hjemmesiden dinebriller.dk været enorm hurtig på tasterne og har svaret tilbage indenfor et splitsekund – nå, men dette er egentlig ikke grunden til jeg elsker mine briller, men efter nogle år i servicebranchen, bliver jeg altså bare så glad, når jeg får helt igennem fantastisk service fra start-slut af mit køb. Solbrillen jeg købte er som sagt Kitty Eyes Sunglasses By Christian, en solbrille i 100 % UV-stel, som bliver designet i Danmark (faktisk af en odenseaner) og produceret i Paris. Brillerne har den nette sum af 199 kr., og dette er inkl. levering. Alle brillerne er, ifølge mig, til fornuftige og billige priser og så er det hamrende flot design – what’s not to love? Jeg overvejede virkelig også at bestille modellen O’s, men beherskede mig til ét nyt par, men måske de skal bestilles hjem, når de er på lager igen? Jeg elsker indtil videre alt ved min oplevelse af By Christian og dinebriller.dk. Jeg havde solbrillerne med til Rom og brugte dem hver dag – de er super behagelige at have på, og jeg elsker looket de giver. Glemte faktisk helt at bruge min Rayban, fordi jeg var så glad for mine nye solbriller. Jeg mailede en række spørgsmål til ejeren bag både hjemmesiden dinebriller.dk og By Christian – Christian Ladegaard, som er ene ejer af begge, da jeg simpelt hen elsker, når folk tør tage initiativ og starte deres eget – kæmpe respekt herfra ! By Christian har eksisteret siden juli 2013, og tanken bag var at skabe lækker kvalitet brand til lavpris (ifølge mig er det lykkedes). Christian forklarer selv, at der i Danmark bliver solgt rigtig mange læsebriller, så markedet havde en klar potentiale. Formålet med By Christian var at skabe læsebriller (og sidenhen solbriller) med personlighed og kant. By Christian startede med at designe og sælge læsebriller, men udvidede senere sortimentet til at indeholde solbriller. Virkelig fedt at høre om Christians svar på, hvad tanken bag brandet var, og igen svarede han indenfor et splitsekund – endnu et bevis på service er i højsædet!

thumb_DSC_6125_1024

thumb_DSC_6121_1024 2

thumb_DSC_6114_1024 2

thumb_DSC_6108_1024 2

Dette indlæg er ikke sponsoreret eller lavet i samarbejde med By Christian / dinebriller.dk, men jeg ønsker blot at dele min begejstring med jer.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

 • Det er virkelig svært at få armene ned, når man oplever SÅ god service! Jeg er af den overbevisning, at alle skal vide, hvis man har fået exceptionelt dårlig service, men det er mindst lige så vigtigt, at sprede rygtet om den gode service!

  Og hvor er de bare cool de briller. Ret fedt, at de nærmest ikke har noget stel. Tror desværre ikke formen på hans briller ville passe min ansigtsform, men de er eller vildt lækre de der O’s. Stemmer helt sikker for! 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis – alle skal nok fortælle, så snart de oplever dårlig service, men der skal virkelig meget til for, at folk fortæller om god service – men Christian yder virkelig fantastisk service!

   De er virkelig cool og så behagelige at have på. Jeg smider et billede op, hvor du kan se dem på en dag, så kan du jo evt. bedømme om de er din ansigtsform. Ja, model O’s er virkelig cool 🙂

   Rigtig god aften !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Farverig' sweatshirt