DIY bookmark

Nail polish DIY

DSC_7979

En virkelig virkelig nem DIY, som jeg tit har set på Facebook, YouTube og Instagram er neglelak-trenden. Jeg har virkelig tit tænkt – nu det nu jeg laver, men bare ikke fået taget mig samme. Det gjorde jeg forleden dag, og det er virkelig den hidtil nemmeste DIY. Tager et splitsekund og kræver på ingen måde alverdens mærkelige dingenoter.

Du skal bruge

  • Genstand fx urtepotteskjuler
  • Neglelak (du kan sagtens anvende flere farver)
  • Varmt vand
  • En balje/skål som din genstand kan dyppes i
  • Avis

Genstanden kan være alt, det er kun din fantasi, der sætter grænser. Jeg har i hvertfald planer om at skulle forsøge at lave det på krus og forsøge mig med at blande flere farver for at se, hvordan effekten bliver af det. Inden du starter skal du vaske genstanden grundigt af, så der ikke er nogle urenheder. Fyld baljen/skålen med varmt vand – der skal rigeligt vand i, så genstanden kan dyppes i det. Dryp neglelak i det varme vand – du kan evt. bruge en tandstik og trække i neglelakken, hvis du vil udbrede neglelakken lidt mere. Så tager du genstanden og kører ned i vandet og drejer, så neglelakken sætter sig fast. Herefter sættes genstanden hen på en avis, hvor den kan stå til tørring. Hvis noget af det løber på en måde man ikke ønsker eller man får sat et fingeraftryk med neglelak (jep, det skete med mig), kan man lige tage noget neglelaksfjerner og forsigtigt duppe det væk. Som I måske kan se på de to første nedenstående billeder, så er det meget forskelligt, hvilke nuancer der kommer på dem, hvilket jeg synes er en super fed effekt. Jeg må blankt erkende, at jeg endnu ikke har fundet ud af om man på en måde kan hærde neglelakken, så den kan tåle diverse opvask – har I nogle tip?

DSC_7973 DSC_7977DSC_7980DSC_7994

 Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY bookmark