Geografisk have

Neumünster outlet – kæmpe besparelser

DSC_7340Inden vi tog i sommerhus, var vi en smuttur til Tyskland for at shoppe i et udendørs outlet. Jeg har været der én gang før, men denne gang var der endnu mere gang i besparelserne. Du kan læse en lidt mere detaljeret beskrivelse om selve outlettet her, samt se, hvad der blev købt sidste gang her. Outlettet er McArthur Glen outlet i Neumünster, og det er virkelig et fint outlet, og man kan gøre sig nogle rigtig gode fund. Der var ekstra tilbud, da vi var der i lørdags – sådan virkelig ekstra tilbud. Ekstra tilbuddene varierede fra sted til sted, i Levi’s skulle man købe 3 artikler for at få -25% på hele købet, hvilket resulterede i, at min bror købte en hue med og sparede 23 euro på købet (+ huen til 8 euro) blot fordi han købte en hue med, og ekspedienten var sød og sige, at det ikke skulle være en stor ting – det kunne være, hvad som helst, sokker, huer, t-shirts, you name it. I Triumph var ekstra tilbuddene -20% på hele købet, hvis man købte 6 artikler, -30% ved køb af 8 artikler, og -40% ved køb af 10 artikler. Så der blev virkelig besparet, da min mor og jeg fandt 9 artikler, og jeg tog så en ekstra underdel (7 euro), hvilket resulterede i, at vi sparede yderligere 10 procent på hele købet. Jeg fik denne gang købt undertøj (meget!). Helt ærlig en lækker kvalitets BH til 16,2€ (cirka 120 kroner) – det er noget af et scoop, og de føles som en drøm at have på. I ved de af de der BH’er, hvor man lidt glemmer, at man har den på – FANTASTISK. Derudover fik jeg købt par Nike Sneakers til 35€ (cirka 260 kr.) og en Tom Tailor jakke til 40€ (cirka 300 kr). Jeg havde egentlig hængt jakken på plads igen, for den var størrelse L, men min mor sagde ‘prøv den da lige’, og ved I hvad? Den passede super fint – den er selvfølgelig lidt oversize i det, men det gør på ingen måde noget, synes bare det giver et fedt look. Størrelser er altså noget sjovt noget, jeg varierer i hvert fald meget kan bruge alt fra str. xs-m (og åbenbart også L). Er det bare mig der svinger i størrelser? Udover at selve outlettet er godt, så har vi begge gange spist hos Marché Movenpick, og det er virkelig lækkert. I kan se mit instagram billede af de alt for lækre pizzaer her.

DSC_7490  Triumph bh’er. Outletpris 45€ & 50€. Ekstra nedsat 27€. Særlig ekstra rabat – 40% = 16,2€

DSC_7518  Tom Tailor jakke. Orginalpris: 80, outletpris 60€, ekstra nedsat = 40€

DSC_7344Nike sneakers. Orginalpris: 100outletpris 70€, ekstra nedsat = 35€

Nå, men har du brug for at få shinet garderoben op, så tag et smut forbi McArthus Glen Outlet i Neumünster – det er klart et besøg værd, og der er en del penge at spare og især lige nu. Man kan selvfølgelig aldrig vide, hvad der er eller være sikker på, at det er der i ens størrelse, men jeg synes generelt udvalget er stort, og som I kan se, så kan man nogle gange godt passe en anden størrelse end man er ‘vant’ til. Et lille (STORT) tip smut ned forbi, hvis du kan inden d.13. august, da de fleste af ekstra tilbuddene stopper der, og ellers hold øje med deres hjemmeside, for den bliver løbende opdateret med disse ‘events’, som de kalder dem. Jeg har været der to gange nu, og jeg har ikke været skuffet nogle af gangene.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Geografisk have