Lille lejligheds sneak peek

New-in de skønneste sommersko

dsc_1822I weekenden var min mor og jeg inde i byen og daske lidt. Jeg skal til bryllup d.15. juli, og jeg manglede (mangler er vist et vidt begreb, hvis I snakker med A) et par sko som kunne du. Min mor havde fået anbefalet Skohjørnet af sin kollega, og selvom jeg har boet i Odense i snart 2,5 år – så har jeg aldrig været derinde. Da vi gik derind, gik jeg og lurede lidt på alle skoene, umiddelbart var der ikke lige der fangede min øjne – indtil jeg gik hen på den modsatte side, med det samme faldt mine øjne på de her sko! Jeg var helt forelsket i dem, men str. 4 1/2 kunne min fødder virkelig passe dem? Til orientering har jeg en lille fod, men har den ulempe, at den er lidt bredere end normalt, så det kan til tider være rigtig svært at finde høje sko som passer. Min mor sagde, at jeg jo bare kunne prøve – det skete der intet ved. Og jeg siger jer, det var et ægte Askepot moment, min fod sad bare helt perfekt i den sko. Dem måtte jeg bare eje – selvom vi ikke lige mente, at de kunne gå sammen med kjolen, som jeg skal have på til brylluppet, så skulle de altså bare med hjem. Det var virkelig skokærlighed ved første blik – jeg elsker dem, og hold op de kommer til at pynte i skabet (når A og jeg engang har samlet det færdigt).

Vi fik bare rigtig dasket, ordnet en masse praktiske ting – fik fundet bryllupsgave, som jeg ikke lige kan afsløre, da jeg tænker Astrid som skal giftes, som den trofaste læser hun er, selvfølgelig også læser dette. Måske jeg viser, hvad vi fik købt til dem efter brylluppet. Jeg fandt også den skønneste mønsteret jakke. Yes I did it! Jeg skrev i et tidligere indlæg om, hvordan jeg ofte vælger ‘det sikre valg’ i jakker, så det kun er én farve, så den kan bruges til meget. Jeg skrev: ” Jeg ville være mega glad, hvis der hang en så flot og speciel frakke i mit klædeskab” og det gør der virkelig nu med den jakke – den er så flot! Jeg skal nok få taget et billede en af de kommende dage af dem, så forstår I, hvorfor den bare måtte med hjem.

dsc_1823dsc_1837dsc_1840 dsc_1843dsc_1821 Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

 • ÅH, jeg bliver helt forelsket i de sko! Hvor er de smukke. Hvor meget måtte du give for dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan godt forstå dig – jeg blev altså også bare smaskforelsket i dem, da jeg så dem!
   Oprindeligt var de sat til 799, men der var 25% på, fordi der var en lille fejl på, som jeg ikke kunne se – så jeg gav 599 for dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille lejligheds sneak peek