Rabarber-crumble kage

New-in mønstret jakke

dsc_2329Jeg har gjort mig et lidt ‘vildt’ køb, hvis jeg ellers selv skal sige det. Jeg har nemlig vovet mig ud i at eje en mønstret jakke. Jeg har så tit misundt folk, som havde modet til at købe en mønstret jakke. Som jeg skrev i dette indlæg, så vælger jeg ofte ‘det sikre valg’ i jakker, og det vil sige én farve, fordi så den kan bruges til meget. Jeg skrev ligeledes: “Jeg ville være mega glad, hvis der hang en så flot og speciel frakke i mit klædeskab” – og det gør der nu !

Jakken er fra Cos, og det er en butik, som jeg altid liige skal i, når jeg er nede i byen. Jeg gik egentlig mest derind, fordi der var udsalg, og jeg faldt så for den her jakke (som selvfølgelig ikke var på udsalg), men jeg kan se, at den på deres hjemmeside lige nu er på halv pris. Jeg købte jakken sammen dag som jeg købte disse sko. Skoene og jakken må virkelig kunne kategoriseres som årets hidtil bedste køb. Jeg er smaskforelsket i skoene, og jeg er elsker virkelig også jakken – I ved sådan virkelig knuselsker den, som man nu kan med materielle ting. Den er så flot. Og ja den passer måske ikke til alt som en sort jakke gør, men jeg synes virkelig den er SÅ flot! Vejret har jo (heldigvis) ofte været for varmt til at lufte den, men de dage jeg har haft den på, er jeg faktisk blevet stoppet flere gange for at høre, hvor den var fra. Blandt andet nede ved frisøren spurgte en af de andre kunder: “hvor er den jakke fra?! Den er virkelig flot”. Det gør altså en glad.. Jeg siger bare, hvem kan ikke lide komplimenter ?

Og så en lille sød historie, da A og jeg stod og tog disse billeder, kom der en dame gående med sin mand. Hun spørger rigtig sødt: “Skal jeg tage et billede af jer sammen, det er altid en som ikke er med på billedet”. Virkelig sødt af hende. Jeg forsøger selv at være obs på at tilbyde lige at tage et billede eller to af folk, for man bliver så glad – især, hvis man er på ferie, så er det altså rart at have et feriebillede, hvor ALLE er med. Bare lige et lille hint næste gang du ser en familiefar/mor, som står og tager billeder på en ferie (eller i hverdagen), så kan det virkelig vække glæde, hvis man lige tilbyder sin hjælp.

dsc_2339-1

dsc_2340-1

dsc_2358-1

dsc_2395Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarber-crumble kage