Weekend getaway til Berlin

New in fra Berlin

 

dsc_0368-1Som jeg skrev i mit tidligere indlægså brugte jeg weekenden og torsdagen på at være i Berlin. Jeg elsker Berlin, det er en fantastisk by, og jeg har i alt været der 3 gange nu – faktisk er det den storby, som jeg har besøgt mest foruden København. I har formentlig også, hvis I følger med på Instagram, kunne følge lidt med i, at jeg har været i Berlin bl.a. var vi her – fantastisk smukt og klart anbefalesværdigt at besøge. Vi startede, som jeg skrev her med et smuttur forbi Neumünster Outlet – der er virkelig nogle super gode besparelser at gøre sig, hvis man kunne tænke sig det – og elsker alle ikke bare gode besparelser?


Jeg havde håbet på at kunne komme derfra med en vinterjakke og et par sommerbukser, og selvom dette ikke lykkedes, så kom jeg derfra med et super godt køb, som jeg allerede knuselsker – nemlig disse flotte Valentino solbriller ! Solbrillerne har en normalpris  på 129€, men var sat ned til 49€ – altså lige omkring 370 kroner – hold nu op en besparelse ! De havde andre solbriller fra Valentino med vanvittig god rabat, men jeg forelskede mig bare i dem her og måtte have dem med hjem. Ellers shoppede jeg ikke så meget på min Berliner-tur. Jeg har købt noget med hjem til min søde veninde, som venter sig en sød lille pige – men det venter jeg liiige lidt med at vise jer. Udover solbrillerne købte jeg mig kalenderen, som I kan se på billederne. Den er fra Urban Outfitters, og jeg har gået og luret lidt på den, da min ene kollega har den og har set den rundt omkring på Instagram. Jeg elsker designet og så er den bare SÅ praktisk – masser af plads til at skrive i på de enkelte dage, hvilket jeg ofte mangler ved en kalender, da jeg har en til tider lidt proppet kalender med alverdens gøremål. Det var de køb jeg fik gjort mig, jeg glæder mig til det danske forår og den danske sommer kommer, så skal disse badboys altså bare i brug – det bliver fantastisk ! Jeg vil en af de kommende dage få opdateret bloggen med et indlæg omkring Berliner tip: fantastiske spisesteder, seværdigheder, do’s and don’ts. 

dsc_0379 dsc_0377 dsc_0372dsc_0363-1Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend getaway til Berlin