Designer Outlet Neumünster

Newin fra Designer Outlet Neumünster

thumb_DSC_6457_1024

Jeg var som skrevet sidste fredag et smut ned til McArthur Glen Designer Outlet Neumünster, hvilket klart er et besøg værd, hvis du ikke har været der (også hvis du har). Jeg købte ikke alverdens ting, men det blev da til to lækre t-shirts fra Polo Ralph Lauren samt et par loafers fra Geox. Jeg gav 25 euro pr. stk. for t-shirtsene – svarer cirka til 185 kr., så det var en fin besparelse der var at hente der. Jeg elsker virkelig t-shirtsene fra Polo Ralph Lauren. Designet er super simpelt, og kvaliteten er helt i top, samtidig synes jeg deres farver er super ‘rene’ i stedet for mange af de der forvaskede støvede farver. Loafers fra Geox gav jeg 40 euro for, det svarer til cirka 300 kr. Jeg var lidt i tvivl omkring farven, men jeg kunne altså bare ikke stå for dem, så de måtte også med hjem til Danmark! Og jeg er super glade for dem, jeg havde dem på i weekenden lige efter jeg havde købt dem, og man går så fantastisk i dem. Det gode vejr må dog gerne vende tilbage, så de kan blive luftet lidt mere, please ! Nå, det var desværre det lille indlæg det blev til i denne omgang, som mange af jer læsere sidder jeg med eksamen til op over ørerne, så jeg vil – trods mine utallige overspringshandlingsforsøg, jep dette indlæg var også en lille overspringshandling ups –  vende tilbage til eksamensræset. 

thumb_DSC_6462_1024 thumb_DSC_6464_1024 thumb_DSC_6470_1024Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designer Outlet Neumünster