Nail polish DIY

Nye By JKM plakater – spar 20%

DSC_8002 I fredags modtog jeg en masse forskellige pakker, som I kan se herI den ene af pakkerne lå der de fineste fugle plakater fra By JKM. Det er en ny serie, som Julie, den kreative hjerne bag by JKM, har lavet – og jeg elsker serien! Det er så fine minimalistiske plakater, som alle er holdt i sort/hvide farver, så de kan passe ind i et hvilket som helst skandinavisk hjem. Jeg har endnu ikke fået hængt plakaterne op, da weekenden har været lidt travl, men hold nu op jeg glæder mig til de skal pryde min væg. Jeg har, som nogle af jer måske ved, allerede to andre plakater fra By JKM, og det er faktisk over et år siden, at jeg opdagede dette mærke og fik ‘designet’ min egen hjemlige plakat. Jeg synes, Julie formår at lave super enkle men dekorative plakater, som man kan sammensætte på mange forskellige måder med andre plakater til en eventuel billedvæg. I kan se mine andre plakater fra By JKM her. Hvis du er ligeså vild med hendes plakater som jeg, så skal du slå til nu. Der er nemlig 20% at spare på alle hendes plakater frem til onsdag d.7. september. I kan se flere af By JKM’s plakater på Facebookside samt Instagram. Jeg skal nok lave en opdatering så snart disse fine fugle har fundet deres plads i mit hjem – faktisk overvejer jeg om de skal overtage ‘hæderspladsen’ over sengen og jeg skal finde en ny plads til dem her. Jeg skal nok også holde jer opdateret på de 3 andre pakker, som jeg modtog i fredags – der er virkelig gode og billige (!!!) eBay tips at hente der. Hvad siger I til plakaterne? Er de ikke bare fine? 

DSC_8007DSC_8005 DSC_8004 DSC_8009DSC_8001Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Indlægget er markeret som sponsoreret, da plakaterne er modtaget som gave. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nail polish DIY