Odense #4 - Finders Keepers

Nye ting fra Finders Keepers

Jeg var som sagt (skrevet) i lørdags til Finders Keepers (læs mere her) med min veninde Julie, og vi fik hver især købt lidt forskelligt med hjem. Jeg fik købt et par øreringe fra Thorlacius design, en lysestage fra by byb og en plakat fra minimalistic mess, som jeg viser senere, når den er rammet ind og hænger flot på min væg. Julie fik også købt en plakat fra minimalistic mess, en taske og et par hundefigurer, som var super søde.  Lysestagen gav jeg 399 for – den kan købes herØreringene gav jeg 300 kr. for. Jeg kan ikke finde dem på siden desværre, men der er mange andre flotte og unikke øreringe og smykker at finde herOm ikke så længe, så stikker jeg afsted til Bakken med min mor og far, vi skal hen til Sjælland og fejre min kære bror, som bliver 25 år – puha jeg føler mig pludselig gammel, for det vil sige, at jeg snart bliver 22, meeeen det glemmer vi lige lidt ik’? Jeg håber, I alle nyder det gode vejr og forhåbentlig har en fridag!

thumb_DSC_6402_1024

thumb_DSC_6404_1024

thumb_DSC_6397_1024
Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:

Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Odense #4 - Finders Keepers