Odense # 2 - Riceteria

Odense # 3 – Riceteria take-away

DSC_5183 DSC_5185

Jeg var i dag hos lægen, og den ligger lige overfor det fantastisk sted Riceteria, hvis cafe jeg besøgte fornyligt, I kan læse om det her. Det er det danske (odenseanske) firma RICE som står bag Riceteria, og det er virkelig et hyggeligt og godt koncept – kan kun anbefale det. Al deres mad og drikkevarer kan både nydes i deres hyggelige café, men kan også fås som take-away – og deres take-away kopper er såååå flotte. De åbner allerede kl.9.00 om morgen, så det er oplagt at tage en kaffe eller Chai Latte to-go med på farten. Denne gang spiste jeg ikke i caféen, men tog det blot med hjem. Jeg købte deres kyllinge-bacon sandwich, og nøj den var god.
Hvis du mangler et hyggeligt og forholdsvis billigt sted at mødes med veninderne er det her stedet. Der er det fineste pynt på væggene, lækre møbler, og man kan også shoppe, da Riceteria også er en RICE-butik. Jeg købte faktisk i sidste uge det fine træskærebræt, som kan ses på billedet, hos Riceteria.  Jeg er fan af konceptet, og Riceteria er virkelig på kort tid blevet et af mine favorit steder i Odense.

Har I været på besøg hos Riceteria og deres fantastiske farverige univers?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Odense # 2 - Riceteria