En god start på dagen

Odense #4 – Finders Keepers

DSC_6357

Jeg tilbragte min lørdag til Finders Keepers i dejligt selskab med min veninde Julie. Jeg har aldrig været til Finders Keepers før, så det var lidt spændende at skulle se, hvad det egentlig var. Det er et indendørsmarked i DOK5000, Odense, hvor upcoming designere har fine stande, hvor de kan vise deres kreative designs frem. Finders Keepers i Odense er i den her weekend, så hvis du ikke nåede det i dag, har du stadigvæk mulighed for at komme afsted i morgen – og det kan virkelig anbefales. Der var Finders Eaters marked lige ude foran DOK5000 på Helsingborggade. Det var desværre lidt synd, da det regnede, og det var udendørs ift. madstederne. Vi spiste der ikke, men hold op nogle af de burgere folk mæskede sig i så enormt lækre ud! Derudover var der lige, når man kom ind en ‘bod’ med Nelles’ Coffee, og deres kaffe slår bare aldrig fejl – elsker det virkeligt!

Jeg havde ikke rigtig alverdens forventninger til Finders Keepers andet end, at jeg håbede på, at man kunne stifte kendskab til unikke designs, som man ikke kendte til i forvejen, og dette gjorde jeg. Hold op, hvor var der mange spændende stande. Det skal dog siges, at mange stande med smykker eller plakater, og personligt havde jeg håbet på liiidt mere keramik, men jeg kom ikke tomhændet hjem trods dette. Jeg købte 3 ting (en plakat, en lysestage og et par øreringe), som jeg nok skal vise snart på bloggen – jeg er i hvert fald super glad for mine køb. Vi var der ikke i alverdens tid, tror vi var der i halvanden – to timer, så vi endte med at tilbringe lørdagen (sammen med resten af Odense) i Rosengårdscenteret + et smut i IKEA og Ilva, men det var en super hyggelig venindetur, som der desværre er for få af for tiden, da vi begge har enormt travlt. Har I været afsted til Finders Keepers eller skal I i morgen ?
DSC_6358

DSC_6361

DSC_6362

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:

Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god start på dagen