Skønhedsarrangement

Odense # 1 – Burger Anarchy

Hej skønne læsere! I går aftes skulle tøserne og jeg have noget at spise, og vi endte altså hos Burger Anarchy, som jeg aldrig har spist hos før. Jeg har kun hørt godt om det, men selvom jeg har boet i Odense i 7 måneder og på fyn i 1.5 år, så har jeg aldrig spist der før i går. Meeeen…! Det var så lækkert. Virkelig lækre råvarer, søde tjenere, som også tog højde for særbestilling, min søde veninde Michelle, som har denne blog særbestiller næsten altid, altså skal have noget uden eller noget tilføjet, og det er bare ikke altid alle restauranter tager dette med et smil, men det gjorde denne tjener. Michelle bestilte deres burger Kramer, som nok er den mest ‘almindelige’ burger. Julie og jeg bestilte sliders, hvor Burger Anarchy samler 3 forskellige slags af deres burger til en fin tallerken. I går bestod deres sliders tallerken af burgerne: Borat, D’Artagnan, TED. I Borat var der blandt andet vildsvinkød og portobellosvampe.. D’Artagnan bestod af bl.a. af sydfynsk lam og syltet citron. TED var den stærke af burgerne, og den indeholdt det de kaldte ‘dansk limousine oksekød’, Habanero Chili Mayo, Yellow Wac Chili Mix. De var alle sammen super gode på hver deres måde, men hvis jeg absolut skal vælge en vinder, så må det være TED, selvom de andre virkelig også var fantastiske. Jeg kan ikke sige det nok, men råvarerne var bare helt i top, og det betyder altså sååå meget for ens smagsoplevelse. Hvis du ikke har prøvet Burger Anarchy, og du kan lide burgere,  så er de klart et besøg værd. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg sætter mine ben der.

Har I prøvet Burger Anarchy eller har I et forslag til et andet godt spisested i Odense? ♥

 

IMG_4428 IMG_4429

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsarrangement