En juleaften kun for 4

OOTD: Den efterspurgte julekjole

thumb_dsc_9403_1024Jeg lagde juleaften en boomerang-video op på min Instagram af kjolen jeg havde på, og efterfølgende fik jeg et par spørgsmål omkring, hvor kjolen er fra – så derfor kommer der her et sjældent outfitbillede fra mig af. Jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg ikke viser så mange – det kan være det skal være mit og min blogs nytårsfortsæt – bliv bedre til at få taget outfit-billeder og selvfølgelig poste dem. Nå, men jeg købte faktisk kjolen for cirka et års tid siden (se her). Kjolen er fra mærket Karen Millen og er købt i Magasin i Kongens Lyngby til sidste års januarudsalg.

Et lille tip, hvis man er vild med kjoler fra Karen Millen, så har Magasins Karen Millen afdeling rigtig ofte ret så gode besparelser under deres januarudsalg.

Jeg skal i hvert fald lige forbi Magasin Odenses afdeling og kigge – altså bare ikke lidt ik’? Det må man altså godt. Skoene jeg har på er fra Gabor – de er købt væsentlig billigere end kjolen, da de nemlig er et genbrugsfund. Jeg gav 45 kroner for dem, og de kan ikke have været brugt særlig meget, da hælene var virkelig pæne og på ingen måde slidte. Man kan altså virkelig gøre sig nogle gode scoop i diverse genbrugsbutikker, men fordi man går forgæves en gang skal man ikke opgive håbet – det kan være, at der næste gang er vildt meget, og næste gang igen intet, men sådan er det med genbrug.

Jeg har ikke kunne finde kjolen, da det som sagt (skrevet) er et år siden, at jeg købte den, men jeg har fundet denne, som minder lidt om den – i hvert fald i selv kjolenssnit. Denne kjolen har måske endda den fordel, at den for mange er et lidt mere sikkert valg end min, da den jeg har linket til er holdt i sort/hvid.

thumb_dsc_9401_1024 thumb_dsc_9399_1024

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 kommentarer

  • The Normcore Rebel

    Den er da også bare super smuk! Skal helt klart kigge lidt hos Karen Millen næste gang jeg kommer forbi Magasin 😉

    TheNormcoreRebel

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En juleaften kun for 4