Tak er et fattigt ord

Røverkøb af et … spejl (og en lille update)

dsc_9793

Jeg gjorde mig noget af et køb for en uges tid siden i Søstrene grene – jeg købte nemlig dette spejl til sølle 80 kroner – what a scoop var?! Okay, måske det bare er mig der er exicted omkring det, men jeg er i hvertfald super glad for købet og synes det klæder min kommode, hvis et spejl altså kan det ?  Jeg skal godt nok lige have fundet på en opbevaringsløsning til smykker – så hvis I har en god ide eller selv opbevarer jeres på en god måde, så skriv endelig – alle foreslag (okay næsten alle foreslag) vil blive taget imod med kyshånd – for lige pt ligger mine i den der fine grå æske, ooog så sker der det med smykker, at de vikler sig sammen.

Jeg beklager stilheden på bloggen, jeg havde lige en reeksamen, som skulle afleveres – da jeg ikke afleverede den første gang. Meeeen jeg håber, at I har fulgt lidt mere med henne på Instagram @homesara, hvor jeg har opdateret lidt oftere end herinde. Jeg har i stilhedens timer, okay dage… okay uge – i den halvanden uges stilhed, som har været på bloggen, har jeg arbejdet, nydt vintertiden med lækker kakao, været på hyggelig kaffedate med sødeste Freja Den Lille Smalle – første gang vi begge var der, men bestemt ikke mit sidste besøg dernede. Freja eller @Frejjack er også en blogger fra Odense, som jeg har lært at gennem gennem mit ene arbejde uden på universitet, og det er simpelthen så dejligt at have en kollega, som også er en fantastisk veninde. Hvis I ikke kender til Freja og hendes blog, så hop lige herover og læs hendes blog. Hun har blandt andet lige har foreslået 5 ideer til Podcast, som jeg har skrevet mig bag øret, da jeg gerne vil blive bedre til at få hørt Podcasts.

dsc_9777
Derudover har jeg bare været ovenud taknemlig for jeres respons på mit lidt ømme og personlige indlæg – kan ikke takke jer nok. I har virkelig været søde både til at komme med så positiv og bekræftende respons på, at indlægget gør en forskel, og samtidig har I medvirket til at budskabet er kommet det længere ud ved blot at læse det og nogle af jer har også valgt at dele det – jeg kan virkelig slet ikke takke jer nok! Jeg har også modtaget den lidt mere ‘svære’ respons i form af folk, som har delt lidt af deres egne erfaringer med sclerose – enten folk, som selv er ramt eller kender nogle, som er udsat for den forfærdelige sygdom. Det var kommentarer og mails, som blev læst og svaret med en klump i halsen, for hold op, hvor er jeg bare imponeret og ufattelig glad over, at I vil dele noget så personligt med mig! Jeg er også så taknemlig for jeres fine donationer på min egen private lille indsamling – synes virkelig det er et flot beløb, som vi sammen har samlet på min ‘mormor jeg kysser sclerose farvel’-indsamling.

Dagen i dag er bare gået med arbejde, uni, et smut ned i byen for at hente et par mega fine casual bukser, som jeg havde bestilt, og inden længe så vil jeg smutte ned i byen (igen) og spise lækre burgere med nogle af mine søde kollegaer, blandt andet Freja – jeg opdaterer da formentlig nok med et lille burger-billede på Instagram – det skal jeg nok ikke kunne sige mig fri for at komme til at gøre. Det var lige den update herfra og ellers er der ikke så meget andet tilbage end at sige ‘nyd det gode vejr’ og smut ned i Søstrene Grene, hvis du tænker, at dette spejl liiiiige kunne passe hjemme ved dig – jeg kan i hvertfald anbefale det, er så glad for mit – det pynter og er praktisk, what’s not to like?!

dsc_9773-1 dsc_9771-1dsc_9780Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak er et fattigt ord