En aften med tøserne

Skønhedsarrangement

Hej søde læsere. Som nævnt var jeg i går til skønhedsarrangement i Rosengårdscenteret, som var arrangeret af butikken Gotte’s Guld (ligger i lilla gade). Her var der besøg fra GOSH Copenhagen – de har skiftet navn for nyligt fra GOSH Cosmetics til GOSH Copenhagen. Der var besøg af en sød dame fra Kranz & Ziegler, som er et virkelig fint dansk smykkemærke. Hende, som var ude fra Kranz & Ziegler var virkelig god til at fortælle om deres forskellige kollektioner og tankerne bag. Hun forstod virkelig at performe. Derudover var der en lille optræden fra Louise Norbye. Jeg havde aldrig hørt om hende før, men hold op hun kunne synge – virkelig fin stemme! Der var i anledning af Kranz & Zieglers besøg -20% på alle smykker fra Kranz & Ziegler, hvilket jo er virkelig mange penge at spare. Jeg forelskede mig i et par øreringe og en ring derfra, ringen havde de desværre ikke flere af, og øreringene kunne jeg ikke lige få mig selv til at købe, da de kostede 850 kr., i går var de så til 680, men det er stadigvæk mange penge for et par øreringe, som man ikke kan bruge til hverdag. Arrangementet var super fint, og Gotte’s Guld nye butik er virkelig blevet flot. Et lille kritisk punkt var dog, at det var enormt svært at høre, hvad damen fra GOSH fortalte, og der var lidt proppet af folk, så det blev til tider lige klaustrofobisk nok, men ellers super fint arrangement. Hvis I ikke har set Kranz & Zieglers nye kollektioner, så skal I virkelig tage at tjekke dem ud – de er så fine. Jeg er især vild med deres Contemporay ! Nedenunder kan I se billeder fra, hvad der var i goodiebaggene, samt lidt billeder fra selve eventet!

IMG_4425

De efterfølgende billeder er fra Kranz & Zieglers inspirations plakater. Her kan I se de forskellige kollektioner, og til sidst er der et billede fra GOSH.

 

IMG_4405         IMG_4398

IMG_4397         IMG_4392

Jeg vil lave et indlæg, hvor jeg anmelder Burger Anarcy, som jeg for første gang prøvede i går. I må have en fantastisk dag skønne læsere ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En aften med tøserne