Nye ting fra Finders Keepers

Slut med kedelige pengegaver #2

thumb_DSC_6435_1024

Jeg er som tidligere nævnt ikke kæmpe fan af flade kuverter som pengegaver, og sidste år lavede jeg denne pengekransekage. Min bror fyldte 25 forleden, og jeg ville derfor gerne lave en anderledes pengegave igen. Jeg foldede derfor pengesedler til henholdsvis en t-shirt og en kjole. Det var første gang jeg forsøgte mig med at folde noget så detaljeret. Vi foldede jo sommerfugle til pengekransekagen, men det var nu mest min bror, som havde talent for det. Derfor jeg var meget nervøs for, hvor mange gange jeg skulle folde disse om, men jeg lavede dem på første forsøg og var tilfreds. Det skal ikke lyde som om det var let, for jeg stoppede videoerne på YouTube flere gange, fordi jeg ikke lige var med, men synes resultatet blev super fint og anderledes.

Hvis du gerne vil se flere indlæg fra mig, så hop hen på min nye blog: http://sarabau.dk. 

Jeg fulgte YouTube-videoerne og fik foldet mine pengesedler. Jeg lavede en snor i kortet, så pengesedlerne hang til tørre. Du bruger intet lim/tape eller noget som helst, det er bare ‘simpel’ foldeteknik, som gør at sedlerne kan blive hængende (haha get it?) Min far lavede små søde bøjler til det, jep det kunne mine kreative evner ikke lige række til. Han lavede det blot af ståltråd, og tilpassede dem til hver del, så de kunne hænge på bøjlen. Jeg fulgte disse to tutorials på YouTube: kjolen & t-shirtenHvis I forsøger jer med det og går i stå, så spørg endelig og ellers er det bare at kaste sig ud i det – synes det er en meget sødere & sjovere måde at give penge på i stedet for klassikeren i en flad konvolut.
Har I nogle gode ideer til, hvordan man kan give penge men på en lidt sjovere måde? 

thumb_DSC_6438_1024

thumb_DSC_6442_1024

Desværre fik jeg lavet et eller andet mærkeligt ved det venstre kjoleærme, da jeg skulle hænge kjolen op, så derfor ser den lidt anderledes ud på det sidste billede.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

 

3 kommentarer

 • Virkelig sød idé !
  Vi er hellere ikke fan af de der flade pengekonvolutter !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, sikke en god idé! Og hvor er de blevet fine! Tror dog at jeg er en smule fummelfingret til at kunne hitte ud af det :p
  God weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Nikki. Jeg er også fummelfingret, men det lykkedes mig, så jeg er sikker på du sagtens vil kunne lave det – det er ikke så svært som man lige tror (-:

   Tusind tak, og rigtig god weekend til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye ting fra Finders Keepers