Velkommen !

Slut med kedelige pengegaver!

IMG_2339 Jeg er typen, som hader at give folk en flad konvolut i gave.. Ikke at folk ikke må ønske sig penge – det gør jeg jo også selv, men ih det er bare så kedeligt! Så da min søde kusine i foråret blev konfirmeret, fandt jeg inspiration på nettet til en mere spændende pengegave, og jeg besluttede at lave denne ‘pengekransekage’. Det er faktisk ganske nemt at lave, men det tager en del tid, meeeen.. det er det værd!

Det skal du bruge:

  • Styropkegle på 19 cm (kan købes her hos Pandurohobby til 24 kr. )
  • Hama rørperfler (kan købes her hos Pandurohobby til 21 kr.)
  • Kraftigt snor eller ståltråd. Jeg brugte snor, da jeg synes ståltråd blev for fast og ikke formede sig så pænt.
  • En masse 1-kroner.. Jeg brugte 361 1-kroner til at dække keglen + én 5’er, én 2’er og én 1’er til toppen af kransekagen
  • Alufolie
  • Et fad ‘kransekagen’ kan stå på

Hvis du gerne vil se flere indlæg fra mig, så hop hen på min nye blog: http://sarabau.dk. 

Sådan gør du:
Du beklæder keglen med folie. Du finder din snor/tråd frem og skiftevis putter én perle og én 1-krone på, så det passer i omkredsen. Jeg startede med den nederste og byggede den op efter, og jeg forsøgte mig bare frem.. Antallet af 1-kroner pr. ring afhænger af din snor/tråd. Jeg havde 9 ringe af hhv. 53, 49, 46, 42, 38, 33, 27, 23, 20 – jep ingen logik i det – så prøv dig frem. Pynt møntkeglen, så det ligner en kransekage. Jeg brugte flag og serpentiner m. flag. Herefter viklede jeg noget folie omkring og voila en ikke kedelig pengegave! Da min bror og jeg gerne ville give for lidt mere, satte vi en pengesommerfugl på. Vi (læs min bror) foldede en sommerfugl af en 200-seddel og 100-seddel og satte fast med ståltråd. Jeg undskylder den dårlige billedkvalitet, men det er de eneste jeg har af kransekagen.

IMG_2340

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen !