Nem DIY - filt bordskånere

Små detaljer i hjemmet

FullSizeRender_2       FullSizeRender

Jeg elsker virkelig at gå og pussenusse omkring min lille bolig. Jeg bor i en lejebolig (på et kollegium), så mine muligheder for at ændre på de ting, som jeg ikke er så vild med er begrænset. Jeg fandt især køkkenet enormt trist og kedeligt, da jeg flyttede ind. Derfor gik jeg straks igang med at lave en opsats med ting og sager, som jeg skal bruge, men som samtidig er dekorative. Jeg har købt en skifferplade, der fungerer som ‘bakke’ til min salat- og peberkværn, olie og salat fra Nicolas Vahé samt alt det andet. Jeg er især glad for Lyngbyvasen – den kan bruges til så meget.. Pt. bliver den brugt som opbevaring i køkkenet til tomater, men den bliver til tider også brugt som lysestage eller opbevaring til mine make-up børster. Jeg finder det enormt vigtigt, at mit køkken ser pænt og repræsenterbart ud, da jeg bor i en 1-vær. med åbent køkken. Det er ikke den billigste løsning, som jeg har valgt, da jeg også har en forkærlighed for dansk design, så det koster, men et opsats kan sagtens gøre billigt og være dekorativt og praktisk. Så hvis dit køkken er lidt trist at se på, men du ligesom mig ikke rigtig kan investere i at udskifte det, så er det her en god måde at spice det lidt op på.

Rigtig godt lørdag til jer alle :*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem DIY - filt bordskånere